מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעלי מתנה המשך נישואים בדיאטהמאיה21/11/2012
שלום, אני בת 36, גובהי 1.55מ' ואני שוקלת 59 קילו. מסתבר שבעלי במהלך שבע השנים האחרונות סובל מאוד בשל משקלי. היחס שלו כלפי נוראי מאוד מזלזל,אין כבוד הדדי,וטיפת רגישות כלפי. הוא כל הזמן העיר על משקלי והקניט אותי מתוך מטרה שאני אעשה מאמץ עבורו וארזה. אני מעולם לא הייתי רזה, המשקל שלי ביום החתונה היה 52 קילו.הוא טוען שאין לו משיכה אליי ולכן גם האהבה הולכת ודועכת.
לפני שבועיים עזב את הבית וחזר לא מזמן, החלטנו לתת צ'אנס נוסף ובינתיים אני עושה דיאטה עבורו בלבד,לי לא מפריע המראה שלי, ובתמורה לכך הבטיח כי ברגע שיהיו תוצאות יכול שינוי מבחינתו מקצה לקצה וכל מה שאדרוש אקבל.
הוא אינו מוכן ללכת ליעוץ זוגי,למרות כל ניסיונותי, מה עלי לעשות במצב כזה?אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונה לשאר המשתתפים לחוות דעה
דורית כהן21/11/2012מאיה היקרה, אכן את מציגה דילמה מאוד קשה.
זה לבחור בין הגוף שלך, והנאמנות שלך לעצמך, לבין הטעם של בעלך.
אם את עושה דיאטה בשבילו - את בעצם בוגדת בגוף שלך ובדימוי העצמי שלך, את מייסרת את עצמך בדיאטה וחוטאת למבנה הטבעי שלך.
מצד שני, יש גברים - כמו שיש נשים, כמובן - שעודף משקל ממש מוריד להם וגורם לחוסר משיכה, ובהמשך להצטברות של כעס כלפי בן הזוג וכל התופעות שאת מתארת - זלזול, הקנטות, חוסר כבוד.
את כותבת שאת עושה את הדיאטה הזאת רק בשבילו. אם זה ממש כך - זה לא יחזיק מעמד. גם כך 95 אחוז מן האנשים שעושים דיאטה - חוזרים למשקלם הקודם ואף מעלים עוד יותר במשקל אחרי הדיאטה...
קיימת גם אפשרות שיש עוד דברים שמפריעים לבעלך, אבל הוא נתפס לנושא המשקל כי זה משהו מוחשי שהוא יכול להצביע עליו.
אבל מכיוון שאינו מוכן ללכת לייעוץ זוגי - אין הזדמנות לברר את הדברים האחרים שאולי מפריעים לו. בטיפול זוגי אולי ניתן היה לשפר דבריםא חרים בזוגיות ואולי זה היה משפיע על יחסו אלייך לטובה, ונושא המשקל היה מקבל "משקל" פעוט יותר במאזן הכולל...
כרגע זה לא נראה לי בריא ונכון, הפתרון הזמני הזה שאת עושה עבורו דיאטה.
אני מניחה שיש לכם ילדים - לא ציינת זאת - ומן הסתם גם זה שיקול חשוב האם להתאמץ עבורו או לא.
לצערי אין לי עצה טובה בשבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)