יוצאת קבוע....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יוצאת קבוע....
    זיו
    24/11/2012

שלום לכולם,
    אני בן 32 ונשוי+1 בן 3 ובתקופה האחרונה אישתי נוהגת לצאת לאותו פאב קבוע מידי חודש בערך עם 2 חברות רווקות עד השעות הקטנות של הלילה.היום היא סיפרה לי שהמון גברים מתחילים איתה מפלרטטים איתה ואפילו יש מקרים שיש כמה גברים שבאים לרקוד איתן.נכון זה מחמיא אבל האמת שזה קצת מציק איך עליי לנהוג?!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוצאת קבוע....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשחק בלהיות "רווקים" מידי פעם

דורית כהן
    25/11/2012

זיו היקר, קשה לי להגיד לך כאן מהי התגובה הנכונה.
    מצד אחד - חשוב שהיא לא תעשה דברים שפוגעים בך. האם היא יודעת שזה פוגע בך?
    מצד שני - היא כנראה זקוקה לחווייה המשחררת הזאת פעם בחודש, שחרור מן התפקיד האחראי של אשת איש ושל אמא. לחזור להרגיש אישה עצמאית. אם תאסור זאת עליה - זה יתנקם בהמשך, אולי היא תרצה לעשות דברים מבלי לשתף אותך...

אני חושבת שהיא כן צריכה לדעת שזה פוגע בך ומטריד אותך, ויתכן שהיא תחליט מרצונה החופשי לא לעשות זאת - חשוב שזה יגיע מרצונה ומבחירתה, לא מכפייה שלך.

אפשרות אחרת היא להיכנס בהסכמה לסוג של משחק כזה, שבו אתם מכריזים שפעם בחודש מותר לכל אחד מכם להיכנס לתפקיד "הרווק"...לפרוק עול, להיות משוחרר מכבלים. האם משחק כזה מדבר אליך? האם אתה יכול ליהנות ממנו?

זה קצת מגדיל סיכונים, נכון, אבל גם "משחרר קיטור" ומנקה את הראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוצאת קבוע

זיו
    27/11/2012

הי דורית,
    קודם כל תודה על ההתייחסות.
    נתחיל מזה שלא אמרתי לה שזה מפריע לי כי אומרת לי שהיא יוצאת בשביל לעודד חברה שאביה נפטר ז"ל ושהיא נמצאת במשבר.
    אוקי אני מבין את המצב אבל גם לפני המקרה היא הייתה יוצאת לאותו מועדון,בקשר ל"משחק הרווקים" זה לא כל כך מדבר אלי כי אני מרגיש שעברתי את שלב היציאות והאלכוהול.
    אני לא חי בזוגיות כדי להגיד לאשתי את זה כן לעשות, ואת זה לא לעשות..כמו שאמרת זה משהו שצריך להגיע ממנה ואם זה עושה לה טוב לצאת עד השעות הקטנות ושגברים מכרכרים סביבה ויחד עם זאת לשתות ולרקוד לפעמים עם נספחים על הרחבה אז מה נשאר לי??
    להגיד לה אל תעשי משהו שמרגיש ועושה לה טוב לא נראה לי...להגיד לה שזה פוגע בי זה אותה גברת בשינוי האדרת רק פשוט מצפונית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן חשוב להגיד איך אתה מרגיש

דורית כהן
    28/11/2012

זיו היקר, תודה על התוספות שהוספת.
    עדיין יש לי הרגשה שאתה עושה טעות בכך שאינך אומר לה שזה מפריע לך, ובמקום זאת רק בולע ובולע אבל אוכל את עצמך מבפנים...

הזוגיות לא יכולה להישאר כל הזמן רק במישורים הנעימים, מגיע רגע שבו יש חילוקי דעות, וצריך לפתור קונפליקטים. גם הדברים האלו הינם חלק ממה שקורה בכל זוגיות!
    ברגע כזה עליך כן ליידע אותה שזה מפריע לך שהיא יוצאת לאותם בילויים ופלירטוטים, ובעיני זה לגמרי שונה מאשר ללחוץ עליה או לאסור עליה.
    הרבה פעמים אנחנו בוחרים להימנע מלעשות משהו שעושה לנו טוב - רק בגלל שזה פוגע בבן הזוג.
    זה חלק מעיסקת החבילה של זוגיות...אתה מקבל בזוגיות הרבה בונוסים, בטחון, עזרה,תמיכה, חברות, כיף, אהבה ועוד, ויש גם דברים שאתה משלם: ברור שדרגות החופש שלנו יורדות!

לדעתי אתה נמנע כאן מלהתעמת איתה, וזה ממש לא בריא בטווח הארוך.
    משום שזה יצטבר בפנים ועלול לצאת בהתפרצות מוגזמת כאשר תרגיש שאתה בולע יותר מדי.

והרי יתכן שאישתך תגיב בצורה חיובית כאשר תגיד לה שזה קשה לך ומפריע לך. בהנחה שהיא אוהבת אותך, היא מן הסתם לא תרצה לעשות משהו שפוגע בך.

בעיני זה לא להשתלט עליה אלא לדאוג לעצמך, ולא להתבטל בפניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו