מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיותשובל25/11/2012
שלום
אני נשואה כ5 שנים לבחור שמבוגר ממני ב15 שנה ויש לנו 2 ילדים.
הזוגיות בינינו על הפנים. הוא מתייחס אלי בצורה מגעילה, אני כבר לא כל כך נמשכת אליו,
חסר לי המון חום ואהבה. אנחנו גרים אצל חמותי 5 שנים, הוא לא עושה שום מאמץ לעבור דירה, כל ריב כל ויכוח ישר הוא לוקח את זה לכיון של גירושין.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למלא גם את הצרכים שלו
דורית כהן26/11/2012שובל היקרה, את מתארת תנאים שבהם מאוד קשה לשקם את הזוגיות. עצם המגורים חמש שנים(!!!) אצל חמותך - זהו מצב שמלכתחילה מעורר המון בעייתיות.
אלא שדי בולט לי מן התיאור שלך, שגם הוא מרגיש שיש בעיות ביניכם. נשמע לי שיש לו מן הסתם טענה קבועה שאין ביניכם מספיק סקס. לי ברור שמבחינתך - את מאוכזבת ממנו וכאשר הוא מתייחס אלייך "בצורה מגעילה" כפי שכתבת - זה מוריד לך מאוד מן המשיכה המינית, וחסרים לך חום ואהבה, ואף זה מקשה על ההתקרבות הפיזית.
אבל מאוד יתכן שהוא מאוד מתוסכל בהיבט הזה והתמלא בכעסים כלפייך ואף הוא מאוכזב ממך על חוסר הסקס, ועל כן הוא מריר באופן קבוע ולא מעוניין לעשות מאמצים בכיוונים שחשובים לך. מרגיש שלא מגיע לך...
הדינמיקה הזאת קורית הרבה. את מצמצמת את הסקס, הוא מצמצם את ההשקעה שלו בבית ובעזרה אלייך, או במקרה שלכם - לא עושה מאמצים לצאת מן הבית.
יש לי הרגשה שאם תתחילי להיות קשובה לצרכים שלו, ותעשי מאמצים בולטים לבוא לקראתו, יש סיכוי לעצור את מעגל הקסמים השלילי שנכנסתם אליו.
ברור לי שזה עלול להיות קשה, ומאוד קשה להתקרב פיזית למישהו כאשר יש כל כך הרבה כעסים ואכזבות ממנו,אבל מישהו משניכם חייב לעשות את הצעד הראשון.
אם זה יהיה לך קשה לעשות זאת לבד - עליכם להגיע לייעוץ זוגי כדי שמישהו מבחוץ ינחה אתכם ויוביל אתכם לקראת השינוי הנדרש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)