מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה דעתך?eden25/11/2012
בכללי, בלי קשר להילה או לכל העניינים...
מאז ומעולם הומואים/לסביות לא הרתיעו אותי, דחו או כל דבר אחר. תמיד כשזה היה קשור לאישה משהו בפנים התהפך לי בבטן. במובן החיובי. מאז ומעולם היה לי קטע של טום-בוי – מבחינת לבוש, התנהגות. תמיד הייתי הגבר-גבר, זו שמבינה עניין, שמתקנת דברים, שמסדרת. זו שתמיד תיקח אחראיות כשצריך. תמיד הייתי שם בשביל הבנות, ומעולם לא בכיתי ליד אף אחד. כל מה שעניין אותי זה כדורסל, טיולים, מחנאות וכו'. כל הדברים ה"דביקיים" של בנות היו ממני והלאה.
אני זוכרת טיול שנתי בכיתה ח' (כשעוד למדתי באולפנה) עצרנו איפשהו (מישומה זכור לי מירון) והיתה שם קבוצה של בנות מארה"ב – גם הן דתיות. החבורה שלי ישר התחילה לדבר עם חבורה אחת מאותו בית ספר. והיתה שם מישהי מדהימה, לא יכולתי להוריד ממנה את העיניים, הייתי ממש מהופנטת. כל החברות שלי ישר הסתלבטו עלי שהתאהבתי. ועד היום יש לי את התמונה שלה בראש שלי. ובמשך תקופה, וגם אחרי, תמיד צחקו עלי (בקטע טוב, לא בקטע של לרדת עלי) וכל הזמן הזכירו את "רייצ'ל".
אחרי שנתיים בערך, הייתי אצל חברה שלי. ישבנו אצלה בחדר, היא ניגנה בגיטרה. ואני אומרת לעצמי בלב – הבחורה הזו לסבית. ראיתי איך היא הסתכלה עלי, הרגשתי שהיא שרה לי. שנתיים אחרי היא יצאה מהארון.
אני זוכרת תקופה בצבא, תק' קורס הקצינות בבה"ד 12, שרק לאחרונה גיליתי שהוא נקרא גם "לסבילנד". היתה לי שם את החברה הכי הכי. היינו 24/7 ביחד. כולם היו בטוחות שאנחנו ביחד. ככ היו בטוחות, שהמפקדת שלה שהתאהבה בה שנאה אותי על הקרבה שלי אליה. והיתה שם מפקדת אחרת, לא שלי ולא מהפלוגה שלי, שאיכשהו נוצר בינינו חיבור לא ברור – גם היא אמרה את זה. כל פעם שהיא עברה החסרתי פעימה. לא הצלחתי לנשום. והיא אהבה אותי בלי להכיר אותי בכלל, וכל מה שהייתי צריכה והיה קשור אליה ישר היא היתה מסדרת לי. בסוף הקורס הצטלמתי איתה ושתינו התרגשנו. במסיבת סוף הקורס אחת המפקדות המוצהרות רקדה איתי צמוד וזה היה לי בסדר גמור ואפילו מחמיא. כל שאר הבנות היו בשוק.
תמיד כשיש קטע של לרקוד עם מישהי וקצת להיצמד, זה עושה לי משהו. אני לא יודעת אם זה מה שזה עושה מסביב או שזה באמת משהו שמרגש אותי - כי לפעמים זה מרגש אפילו שזו לא מישהי שאני חושבת עליה בכיוון כלשהו.
אז נכון, יש גם התרגשויות עם המין השני. עם מפקד כזה או אחר, מדריך, סתם מישהו מתנועת הנוער או מבית הספר, אבל איתן זה שונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאני באה להגיד זה
eden25/11/2012לאורך השנים זה היה שם. כל פעם שמדברים על לסביות הבטן שלי מתהפכת והאוזן שלי נמשכת. משהו מדליק אותי מבפנים. כשחושבים שאני כזו אני לגמרי מוחמאת. גם בשיחות עם החבר'ה, נגיד כשמדברים עם התנסויות כאלו ואחרות – כולם מבינים ממני שאני בעד, אני ממש לא מסתירה את זה. כשאני בחברת לסביות ומדברים, אני איכשהו מרגישה בבית. זורמת עם השיחות. כל תוכנית טלויזיה שיש על לסביות אני ישר רואה. ומסתבר (מהילה) שאני גם עושה דברים לא במודע שכנראה מאפיינים לסביות (יכול להיות שזה שטויות, דברים שמאפיינים, אבל אולי...).
בקיצור, אני למעשה שואלת – מכל מה שאני מתארת לך – האם יש דברים בגו או שזו מן פנטזיה שבא לי לרכב עליה? כי באמת, מעולם לא שללתי התנסות מינית עם אישה. להגיד לך שחשבתי על חיים מעבר, אני מניחה שלא. סתם כי תמיד רציתי משפחה וילדים, וחשבתי כמו כולם על דרך הטבע. ואולי כי לא באה מישהי באמת כמו הילה שגרמה לי לחשוב על זה כמה צעדים ממש קדימה. ואולי כי עכשיו שכבר הייתי שם ועשיתי וסימנתי V, אני מרשה לעצמי כיוון אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)