מה זה אומר עליה.???

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר עליה.???
    תשובה
    04/03/2008

אשתי בת 57 וזוהי הפעם השלישית ברציפות שהיא מטפלת בתאומים. האם לא מספיק עבורה בגיל הזה לטפל רק בתינוק אחד?, מדוע תמיד היא בוחרת דווקא תאומים, מה היא רוצה להראות בזה? גבורה?, היא טוענת שיש לה הבנה גדולה בתינוקות ויש לה שליטה רבה בשני ילדים וולעומת זאת לטפל בתינוק אחד כאילו ישעמם לה. היא עובדת יום יום במשה מלאה תינוקות שרק נולדו וחוזרת גמורה הביתה. אני חושש שיום אחד תקרוס. היא לא בחורה בת 18. גם לבחורה בת 18 זה חתיכת תיק לטפל בתאומים שרק נולדו. אנו לא סובלים מבעייה כלכלית. אני רואה שהיא מתעלה על עצמה וזה כן קשה לה. לנדנד לה זה לא עוזר כי היא אינה מוכנה לשמוע וזו היתה בחירת מקצועה, ולראות אותה גמורה גם כואב לי. מה עושים ומדוע תמיד בוחרת לטפל בזוג תאומים בלבד ולא מוכנה בתינוק אחד? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר עליה.???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר עליה?

יהודית ברגמן
    05/03/2008

בעל יקר! קודם כל, להוריד את הכובע בפניה. בוודאי שקשה בגילה לטפל בתינוקות, אבל אם היא נהנית ומסופקת, אין סיבה שתנסה לעצור בעדה. יתכן וחווית הטיפול הראשונה בתאומים מצאה חן בעיניה ולכן חוזרת לטפל בשניים. לפעמים לטפל בשני תינוקות, כייף יותר כשהם מתחילים לשחק יחד ויש להם זה את זה. נפלא שאיכפת לך ויפה שהתשישות שלה בסוף יום עבודה מדאיגה אותך, אבל תפרגן לה על המסירות ועל כך שהיא נהנית מהתפקיד שבחרה לעצמה ותן לה קרדיט להחליט מתי עליה לחדול ולפרוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו