מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשות ואיך להתגבר ??!!נתן01/12/2012
לפני 3 או 4 חודשים הסתיימה מערכת יחסים של שנתיים וחצי בצורה דיי מוזרה...
וזה הסתיים מצידה...
ובהתחלה חשבתי שזה לא הזיז לי אבל אחרי ניסיתי לצאת מזה ואפילו הלכתי להרצאות של פיקאפ...
לא שזה לא עזר להפך אבל אני עדיין מתגעגע אלייה
ולא נראה שתיהיה אפשרות של סגירת מעגל ופשוט קשה לי להכנס למערכות יחסים בגלל זה :(
מה אני עושה במקום סגירת המעגל ואיך אני שוכח אותה?!?!?!
אני לא יודע אם חשוב לציין אבל היא אמרה לי שהיא לא רוצה לשמור על קשר בכלל....
וגם בזמן "עמוד ענן" כתבתי לה שאני דואג לה וכל זה אבל היא לא הגיבה בחזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיפך! לא חייבים להתגבר...
דורית כהן02/12/2012נתן היקר, אני רוצה לשים סימן שאלה על ה"הכרח" לשכוח אותה.
מי אמר שזה חייב לקרות? או שזה חיוני שזה יקרה?
עובדה שהקושי הזה מלווה את כולנו כאשר יחסים קרובים נגמרים. קשה לנו להוציא את החבר/ה לשעבר מן הלב...
מה שקורה הוא שהדמות שלה נכנסה עמוק לליבנו/ למוחנו...המון אסוציאציות מסוגים שונים מקושרות לדמותה (ריחות, מראות, מקומות, טעמים, מילים, ביטויים, מחוות...ועוד...) ועל כן אתה נזכר בה בהמון הזדמנויות, הזכרון שלה קופץ ראשון כי הוא כל כך מקושר לכל דבר.
לדעתי - אם לא תילחם בכך, אלא תקבל זאת בהבנה, זה פחות יטריד אותך.
לדעתי זה פשוט מעיד על כך שהיית מאוד קשור אליה, שאהבת אותה, שהיית מושקע רגשית לעומק. כלומר יש לך את היכולת הזאת - ליצור קשר עמוק.
עם הזמן, בעיקר אם לא תילחם בכך ותראה בעיקר את ההיבטים החיוביים של התופעה הזאת (היכולת שלך ליצור קשר רגשי עמוק) - זה ייחלש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה אחר כך??
נתן03/12/2012אני ניתקתי איתה את הקשר ולמורות כל זה אני עדיין מתגעגע ...
ואין לי מושג איך היא מרגישה כלפי אז אם יגיע רגע ואני והיא נפגש
אז יכולים לקרות 2 דברים או שהיא תרצה לחזור או שהיא תתעלם ממני...
וגם עכשיו איך אני ממשיך הלאה כלומר מתחיל קשר חדש ???!
כי איני מצליח ליצור משיכה או שפשוט בגלל שהייתי איתה במשך כל כך הרבה זמן אני לא יודע איך !!!
אודה לך מאוד אם תעזרי לי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשאל אותך שאלה:
דורית כהן04/12/2012נתן היקר,
האם אני מבינה אותך נכון? האם אתה מתחרט על כך שניתקת איתה את הקשר? אם היא עכשו במקרה תיפגש איתך ויתברר לך שהיא עדיין אוהבת אותך ורוצה להיות בזוגיות איתך - האם אתה תרצה בכך?
כי אם התשובה לכך היא חיובית, אזי עליך לנסות ליצור איתה קשר שוב, למרות שהיא אסרה זאת עליך. לפעמים הזמן עושה את שלו והגעגועים משפיעים לטובה, וכמושאתה מתגעגע כל כך - מאוד יתכן שגם היא מתגעגעת. אני מניחה שהיא דרשה ממך לא ליצור עימה קשר כי היא מאוד נפגעה ממך וחשוב לה לשמור עכשו על עצמה לבל תיפגע שוב.
אם התשובה לשאלה ששאלתי אותך היא שלילית, וגם לאחר שעברו כמה חודשים אתה בעצם שלם עם ההחלטה לעזוב אותה - אזי עליך לקבל את התופעה הטבעית, כפי שהסברתי לך בתשובתי הקודמת, של הגעגועים, של הקושי לחשוב על נשים אחרות. זה חלק מן העיסקה הזאת שנקראת אהבה. ולפעמים זה לוקח שנה ואפילו שנתיים לפני שמצליחים להכניס מישהי חדשה ללב.
עליך להמתין בסבלנות, עד שתגיע מישהי שתיגע לך בלב פנימה. אין טעם לעשות חשבון של זמן. אין טעם להילחם בכך. לדעתי, אם תיפגוש מישהי באמת טובה, שתתלהב ממנה חיצונית ופנימית - זה פשוט יקרה באופן טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)