בעיות עם החבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות עם החבר
    דנה
    08/12/2012

היי,שמי דנה ויש לי בעיה עם החבר שלי ,אנחנו יוצאים כבר שנתיים וחצי ומההתחלה ההורים שלו לא ממש חיבבו אותי,בגלל שאני מבית חילוני ובגלל שהם חושבים שאני משנה אותו,כל הזמן הם מציקים לי...וזה השפיע על הקשר שלי ושל חבר שלי התחלתי להיות ילדה יותר עצבנית,וכל זה נפל על חבר שלי. רבתי עם אחותו כי היא ממש התערבה לנו בקשר וזה הגיע לנקודה שלא יכולתיי יותר לשתוק לה.
    לחודשים האחרונים אמא שלו התחילה "לקבל אותי" שזה אומר להגיד לי "שלום" -ממש התקדמות.....וכל פעם שנכנסתי לבית שלהם היא בחנה אותי מכף רגל עד ראש...לפני יומיים אמרתי לחבר שלי שזה ממש מציק לי ושיעשה כבר משהו..אמא שלו ממש קשה והיא לא מקשיבה אפילו לבן שלה....היא גם מתייחסת אליו כמו ילד.
    אני רוצה להתחתן איתו בעז"ה...ועם המשפחה הזו לא נראלי שאני מסוגלת!!
    מה אני עושה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם החבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראי תגובתי לפוסט המקורי שלך מה-4.12

עדי בדיחי
    10/12/2012

שלום דנה,

אני מפנה אותך שוב לתגובתי בפוסט המקורי שלך.

אני מצטערת שאין לי מה להוסיף מעבר למה שכתבתי לך. בהזדמנות זו אני מזמינה את שאר הגולשים והקוראים לענות לך ולראות האם תוכלי להיעזר בעצותיהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו