3 חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• 3 חודשים
    מיקי
    09/12/2012

היי חברי הפורום,
    פגשתי בחור מקסים במסגרת העבודה, אנחנו 3 חודשים יחד, אני בת 29 והוא בן 32, מנהלים לגמרי חיים זה לצד זה, אני מרגישה שאני תומכת בו הרבה, מרגישה תמיכה גם מצידו, רק שיש לי תחושה מוזרה שהחלה ללות אותי בשבוע האחרון, תחושה שהקשר לא מעמיק, לא דיברנו על רגשות אחד כלפי השני אף פעם, לא פגשנו משפחה אחד של השני, חוץ מבני דודים ואחים( שלו), אין לנו תמונות משותפות ברשתות חברתיות. לאחרונה התחלתי לחשוב מה אני עבורו, התחלתי לחשוש שאולי אנחנו לא רואים את הקשר באותה הצורה ומאז שכל החששות האלו התחילו לעלות אני מבחינה רק בדברים שליליים, יש לי תחושה לא טובה שהקשר הולך להסתיים וכו'. לא ממש מרגישה רצון לעשות את השיחה של יחסינו לאן, לא רוצה לאבד את מה שיש לנו, אני חוששת שאני חסרת סבלנות ומנסה לרתום את העגלה לפני הסוסים.
    לכן שאלה לי אליכם, אולי זה נשמע דבילי אבל האם יש פרק זמן נכון לכל הדברים הללו שיקרו, אני לא ממש מנוסה בקשרים מוצלחים, רוב הקשרים שלי הסתיימו בשלב מוקדם, לרוב בגלל דחייה מהצד השני.
    בשורה התחתונה- האם זה שלא דיברנו על רגשות זאת נורת אזהרה שמשהו לא עובד כשורה, מתי זה זמן נכון לפגוש את המשפחה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדבר, דווקא כדי לא לאבד

עדי בדיחי
    10/12/2012

הי מיקי וערב טוב,

קודם כל אני שמחה מאוד בשבילך שאת נמצאת בזוגיות שטוב לך בה ואת מרגישה תורמת ונתרמת באותה מידה.

לגבי השאלות שהצבת- שאלות טובות, זה מן הסתם עינין מאוד סובייקטיבי, כל זוג ואיך ש"זורם" לו. אבל- מה שחשוב הוא קודם כל למדוד את המעשים עוד הרבה לפני ההצהרות, הסיסמאות והמילים שאת שומעת מהבחור שלך. חשוב לראות את התמיכה, את המסירות לך ולקשר, איפה הוא שם אותך (למשל האם הוא נותן עדיפות לפגישות ביניכם), מעבר לכך לבחון אלמנטים של בניית אמון מולו, הכנות שלו והכבוד שלו אלייך לא פחות חשובים. במילה אחרת אני מנסה לבדוק איתך האם את חשה שהאוירה בקשר היא מתאימה, בטוחה, מכילה, מקבלת ואוהבת (כן, גם בלי "אני אוהב אותך" את יכולה לחוש ברגשות שלו).

לגבי השאלה מתי לעשות את השיחה "ההיא". אני לא חושבת שיהיה נכון לדחות אותה, לא כי "כבר הגיע הזמן", אלא כי מאז שהתחלת לחשוש, את רואה פחות חיובי את הקשר ובאופן אוטומטי יותר ויותר חוששת ועוסקת בשאלות ובמחשבות שליליות, שאולי הן לגמרי מיותרות לך ועולות לך ביוקר (רגשי בעיקר).

3 חודשים זה זמן מאוד קצר להתוודע זה לעולמה של זו והפוך, זה זמן קצר גם להפוך את הקשר למאוד רשמי מול משפחה. אך מצד שני, כן התראית עם המשפחה שלו, חלקה, וכן יש איזה ביסוס של רצינות- וזה חשוב.

אני לא חושבת שאת תאבדי את מה שיש לכם אם תשוחחי עימו. להפך, אני חושבת שתקבלי קצת סימני קריאה על סימני השאלה שלך, ותוכלי להבין איפה את עומדת.

אחרת, מה זה "שווה" לנו להימצא בקשר שאם נדבר בו- נאבד אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו