איך להמשיך הלאה ???

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך להמשיך הלאה ???
    אבי
    09/12/2012

אני והאקסית שלי פרודים כבר 3 וחדשים ואני עוד ממשיך לחלום עלייה ולהזכר בה...
    ולא יודע איך אבל כל בחורה שאני פוגש אני פשוט חסר מילים אני לא יודע מה להגיד ומה לעשות ואני פשוט מפחד להכנס למערכת יחסים שתגמר עוד הפעם ככה :(
    מה עושים במצב כזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להמשיך הלאה ???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להבין שאהבה זה כואב לפעמים

דורית כהן
    10/12/2012

איליה היקר, מה שעוצר אותך זאת המחשבה שאתה עלול להיפגע שוב, להרגיש שוב את הכאב הזה שחשים כאשר מסתיימת מערכת יחסים משמעותית.
    מה שיכול לעזור לך הוא ההבנה שאתה נמצא בשלב בחיים שבו חשוב להתנסות בהיכרויות ובמערכות יחסים שונות, כדי שמכל מערכת יחסים כזאת אתה תפיק לקחים, תלמד להכיר מקרוב אישה, יצור כל כך שונה ממך, ולהתחיל גם להכיר את עצמך תוך כדי, איך אתה בתוך מערכת יחסים.
    מי שחווה את הכאב הזה, יכול להגיד לעצמו שהוא לא מסוגל לעבור זאת שוב, ולחסום את עצמו מלהרגיש שוב שהוא מתאהב.
    או שהוא יכול להגיד לעצמו - אלו הם כללי "המשחק" מי שנכנס לשדה האהבה חייב לדעת שזה כרוך ברגשות מאוד נעימים ונהדרים כמו גם ברגשות של פגיעה ועצב. הכל בעוצמות גבוהות.
    מה שקורה לך אינו יוצא דופן. כולנו חווינו פרידות כואבות לפחות פעם בחיים, וזה משולב בחיי האהבה.

וחשוב שתמשיך להכיר נשים אחרות, עד שתמצא מישהי שזה יתאים לשניכם.
    עליך לנסות לראות בכאב ובפגיעה כמו הצד השני של המטבע ששמה אהבה...

אני מאמינה שכאשר תיתקל סוף סוף במישהי שתדליק אותך ותרשה לה להיכנס אל ליבך - תצליח למצוא את המילים כי תרגיש סוף סוף התלהבות והתרגשות ואז זה יבוא באופן טבעי ויזרום. וזה עלול לקחת עוד כמה חודשים עד שתידלק על מישהי, גם בגלל החסימה ששמת על עצמך, וגם בגלל שלא כל יום פוגשים בדיוק את המישהי שמתאימה לך, וצריך כאן סבלנות ואמונה שזה פשוט יגיע, וכמובן - לא "לשבת בבית בחושך", אלא לצאת לבלות כך שתוכל לפגוש כמה שיותר נשים, כך שיהיו לך הזדמנויות.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועכשיו זה קשה בלי זה

אבי
    10/12/2012

אבל אני צריך את זה כל כך את החיבוק המגע הנשיקה ואת החום..
    ואני מתגעגע ואני כל כך רוצה לחזור אלייה
    לחבק אותה חזק חזק אבל אין לי מושג מה היא חושבת ומה היא מרגישה :(
    ואיך אני משיג את החום הזה ???!!!
    כי הייתי איתה שנתיים ואין לי מושג איך לעשות את זה ..
    איך ליצור משיכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו