רכישת מוצר חשמלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רכישת מוצר חשמלי
    רחל
    10/12/2012

שלום,
    לאחרונה בן זוגי עבר לגור עמי בדירתי ומתחלק איתי בהוצאות השכירות, החשמל, המים וכו'. את כל הריהוט ומכשירי החשמל בדירה אני רכשתי עוד לפני שהגיע. כעת החלטנו לקנות מכונת כביסה. אני מתלבטת אם לומר לו שהוא יקנה אותה או להתחלק איתו בהוצאה ?
    תודה רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכישת מוצר חשמלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה אפשרויות

עדי בדיחי
    10/12/2012

הי רחל,

לא כתבת כמה זמן אתם יחד, בני כמה אתם וכד'. אלו פרטים שהיו יכולים לסייע.

לגבי שאלתך - עד שהוא עבר לדירתך, זאת תקופה אחת. משעבר אליה- זאת תקופה אחרת שבה למעשה התמסדתם ואתם חיים יחד כזוג לכל דבר. את יכולה לפנות אליו ולהגיד לו שאתם צריכים לקנות מכונת כביסה, ולבדוק מה הוא עושה עם זה. האם הוא מציע להתחלק.

בהשקפה הכללית אתם מוגדרים כזוג והשימוש בדירה הוא שימוש של שניכם. אין טעם לעשות מזה משהו "גדול" גם אם הוא לא ירצה להתחלק - אני כותבת את זה כי אני לא לגמרי יודעת מה טיב היחסים, מה ה"קילומטראז' הזוגי" שלכם ועד כמה זה קריטי להיכנס איתו לפרטים האלו. נחלק זאת כך- אם הקשר הוא בטוח, טוב, זורם, אתם בתקופה זוגית טובה- הציעי לו להתחלק או לפחות הציבי בפניו את ה"בשורה" שאתם צריכים לקנות מכונת כביסה וראי לאן הוא לוקח את זה. אם ברקע יש קשיים, מתח סביב המעבר או כל סיבה אחרת שנראית לך לא מתאימה כרגע "להזמין" (אולי) עוד חילוקי דעות- השאירי את ההשתתפות שלו לפעם אחרת.. אני בטוחה שעוד תקנו יחד מוצרים אחרים לבית..

שיהיה בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו