מחפשת אהבה וריגוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מחפשת אהבה וריגוש
    נטלי
    12/12/2012

שלום,
    אני נשואה 3 שנים ולפני כ- 4 חודשים נולד לי ילד מקסים.
    בזמן ההריון בעלי לא רצה לשכב איתי ומאז שנולד הילד שכבנו רק פעמיים.
    מאז ומתמיד לא היינו מקיימים יחסים בתדירות גבוהה, אך פתאום אני מרגישה שזה ממש חסר לי. בעלי עובד כל יום עד שעות מאוד מאוחרות וכשמגיע הביתה כמובן שאין לו כוח, וכמעט שאינו מתייחס אלי או מעניק לי כל סוג של חום וקירבה פיזית.
    לאחרונה עולות לי מחשבות רבות על האקס איתו יצאתי 3 שנים ועדיין נותר רגש כלשהו.
    אני רוצה ליצור איתו קשר אך יודעת שזה יכול להוביל לדברים לא רצויים.
    אני כל הזמן מדמיינת מצב בו אכיר מישהו וארגיש שוב תחושה של חום וריגוש שלא הרגשתי זמן רב. אני בת 28 ולא יכולה לדמיין חיים כאלה.
    בעבודה אני מוקפת גברים שמאוד מחמיאים לי וזה גורם לי עוד יותר להרגיש אכזבה שרק בעלי לא שם לב אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת אהבה וריגוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לעשות בירור מקיף לגבי הסיבות

דורית כהן
    13/12/2012

נטלי היקרה, ברור שלא טוב ולא נכון להישאר במערכת יחסים שבה אין חום ואהבה ואין גם תשוקה מינית מצידו כלפייך.
    את עושה מעשה נכון שאת מציפה את הבעייה כאן ומנסה למצוא לכך פתרון, ומודעת לסכנות, כפי שכתבת.

אבל לפני שמחליטים החלטות, (או יוצאים החוצה לבגוד) - יש שלב שצריך לעשות: עלייך לשאול את עצמך מה השתנה בזוגיות שלך. כתבת שמאז ומעולם לא הייתם מקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה. נשאלת גם שאלת האיכות, לא רק התדירות. אני מעלה שאלה זו כי לדעתי מה שאתם צריכים לעשות הוא לנסות לברר מה המקור לחוסר המשיכה ולריחוק הרגשי והפיזי ביניכם.
    ישנן לא מעט אפשרויות שאני מתקלתי בהן אשר יוצרות מצב כגון מה שאת מתארת:
    כעסים מודחקים ותחושה שהוא הנשלט בקשר שלכם, שאת היא הקובעת בכל מיני נושאים.
    התנהגויות של האישה שמפריעות לו כמו - צעקות, חוסר נשיות, בכי, היסטריה,עצבנות, חוסר סדר, עודף סדר...ועוד...
    העדפות וטעם שונה בסקס עצמו. אם הוא לא מצליח לבטא את הרצונות שלו בצורה חופשית, ומיישר קו עם ההעדפות שלך - הסקס עבורו הופך להיות לא מרגש ומאכזב.

מעבר לכל מה שכתבתי יכולות להיות עוד סיבות.
    מתוך אחריות לתינוק שנולד לכם - חשוב לעשות את הבירור הזה מול איש מקצוע, יועץ זוגי שביררתם מראש שהוא נכנס גם לתחום המיניות וגם לתחום היחסים והתקשורת.

אם לא תיזמי את הבירור הנ"ל - סביר מאוד שעד מהרה כאשר יצוץ בפנייך פיתוי מטעם גבר חדש - את תזרמי עם זה ותבגדי, ואחרי זה מאוד קשה לשקם את הקשר. גם כי מישהו אחר עלול "להיכנס לך ללב" וגם כי בעלך עלול מאוד להיפגע מכך אם זה יתגלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה איתך מאוד

לילך
    20/12/2012

גם אני נשואה 3 שנים ובזמן האחרון יש לנו בעיות בזוגיות שגורמות לנו לריחוק הצורך לקרבה כל כך גדול שזה מפחיד לפעמים אבל מנסיון אני יכולה לומר לך לא להתבסס על קשר מהעבר כי בפנטזיה הכל מושלם ומבחינת ריגושים מבחוץ זה רק מסבך את המצב יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו