היי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היי
    נעמה
    12/12/2012

היי קוראים לי נעמה אני בת 24 לפני 3 שבועות היה מישהו בן 30 שמתגורר ליד הבית של דודים שלי שכל הזמן הייתי הולכת לשם והוא היה מתחיל איתי ואף פעם לא הייתי מתייחסת אליו , אני הרבה מורידה את הכלב שלהם לטיול אז הרבה הייתי רואה אותו למטה כל פעם הוא היה מנסה לדבר איתי ואני הייתי סנובית כזאת רק מתרחקת , פעם אחת ירדתי למטה והוא ישב עם חברים וקרא לי והתקרב אליי והתחלנו לדבר - גיליתי שהוא ממש חמוד .. הוא שאל שאלות ואפילו אחרי זה התחברתי אליו לפייסבוק ככה להכיר יותר , לאט לאט לקחנו גם את הטלפון והתחלנו לדבר יותר ולהכיר אחד את השני , הוא היה נראה לי ממש רציני היה בא לראות אותי לפני שאני הולכת לעבודה הייתי גם ישנה אצלו לפעמים ( לא היינו עושים כלום ) ואפילו היה בינינו המון נשיקות והיה לי ממש כיף איתו וממש רציתי אותו והוא תמיד אמר לי אני בן אדם למערכת רצינית אם את לא רצינית אז תלכי , לפני כמה זמן הוא התקשר אליי שסיימתי לעבוד וקבענו שנילך ביחד לאכול גלידה אמרתי לו שהתארגן ואז יבוא לאסוף אותי וניסע ..התארגנתי הייתי מוכנה ..ואז הוא שלח הודעה " ניראה לי אני הולך לישון " חזרתי אליו בצלצול הוא אמר שהוא מאד עייף אז אמרתי לו שיהיה לך לילה טוב והוא אמר " מה את עושה עליי פוזות " יאלה ביי שיהיה לך לילה טוב ( בכעס כזה ) ומאז לא דיעבר איתי מאותו ערב עד עכשיו שעבר יום וחצי , אני לא מפסיקה לחשוב עליו הוא גם היה נראה שהוא מאד קנאי לי ובאמת רוצה אותי כל הזמן ניסיתי להתקרב אליו שהייתי ישנה אצלו והוא לא היה נוגע בי ואמר לי שהוא מכבד אותי ואם הייתי מישהי אחרת הוא היה מנסה מזמן - אני באמת לא מפסיקה לחשוב אליו איך בנאדם משתנה בין רגע ומפסיק להתקשר - לא עשיתי לו שום דבר רע ...מעניין אותי מה הוא באמת חושב עליי , חשוב לי לציין שאני לא התקשרתי אליו ולא דיברתי מאז הריב שנוצר בינינו - חייבת עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוש אפשרויות לפרשנות

דורית כהן
    13/12/2012

נעמה היקרה, אפשר רק לנחש סידרה של ניחושים מה עבר עליו ומה גרם לו להתהפך פתאום.

יתכן שלמרות מה שהוא אומר שהוא מכבד אותך - זה מאוד מתסכל אותו לשמור על תומתך ולדעת שהוא מנוע מלקיים איתך יחסי מין, אז מכיוון שכל כך קשה לו להתאפק - הוא מעדיף לא לפגוש אותך כלל כדי לא לעמוד מול התיסכול הזה. יש גברים שכאשר הם מעוררים מינית - נוצר להם ממש כאב באשכים, בגלל חוסר בפורקן מיני.

אפשרות אחרת היא שהוא פגש מישהי אחרת, ועל כן ביטל את הדייט איתך, אבל העדיף לעשות מניפולציה עלייך, כאילו משהו שלילי שאת אמרת או עשית היה הגורם להתרחקות שלו, כדי שתרגישי אשמה ולא תחשבי שהוא זה שפוגש מישהי אחרת.

ויתכן שיש משהו שאת עשית שהכעיס אותו ואיכזב אותו - ואולי את לא מודעת מהו הדבר הזה. הרי קורה שאנחנו פוגעים בבן הזוג מבלי לדעת זאת ומבלי לקלוט שעשינו משהו פוגעני.

שלוש האפשרויות הללו הינן שונות לגמרי זו מזו, ומכיוון שהוא כה חשוב לך, נסי לבדוק אותן איתו בדיסקרטיות, לרחרח...כמובן שעלייך להיזהר במיוחד מבירור האפשרות השנייה, לגבי מישהי אחרת. הוא בוודאי יכחיש זאת ואני לא מציעה לך להתעמת איתו על אפשרות זו אלא להשאיר אותה כאפשרות תיאורטית בלבד, פשוט לפקוח עיניים...
    שתי האפשרויות האחרות - ניתן לשאול אותו לגביהן בצורה ישירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

נעמה תגובה
    13/12/2012

להתקשר אליו או להמתין שהוא יעשה את הצעד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציעה לחכות שהוא ייזום

דורית כהן
    14/12/2012

לי נראה שעדיף להמתין שהוא יעשה את הצעד הראשון.

אם את חשובה לו - סביר שהוא יעשה זאת. אם מישהי אחרת נכנסה לחייו - במילא הוא יהיה מרוכז בה ועדיף לך להתנתק ממנו.

אם הקצר קרה משום שהוא נפגע מטון הדיבור שלך, והוא לא מסוגל להבין שהיית מאוכזבת כאשר הוא ביטל את הדייט, - והוא לא יכול לראות את האחריות שלו לקצר שנוצר ביניכם - זה מעיד על חוסר בגרות מצידו.

יש לי ניחוש שכאשר הגבת על ביטול הדייט בטון כועס ואמרת לו "לילה טוב" בכעס, זה כנראה הזכיר לו מישהי אחרת ש"עשתה לו פוזות", כדבריו, כאשר לא עשה את רצונותיה, ויכול להיות שהזכרון הזה גרם לו לחשוב שאת בדיוק כמו ההיא, ועכשו הוא נזהר ממך...מתרחק ממך.

ושוב, אלו רק השערות. נדמה לי שחוסר היכולת שלו להתמודד עם קצת תיסכול או כעס מצידך - הינו בעייתי.

שורהתחתונה - תני לו להתבשל. אל תרוצי אחריו אפילו אם מאוד מתחשק לך והוא חסר לך.
    אם תיצרי איתו קשר ביוזמתך, הוא יקבל חיזוק על ההתנהגות שלו, וזה לא כדאי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההודעה ממקודם

נעמה
    29/12/2012

היי אז ככה בסוף הוא התקשר ובאמת חזרנו לדבר ...לפני כמה ימים הייתי צריכה להיפגש איתו בערב רצינו לשבת ולדבר לדעת מה קורה איתנו אמרתי לו שאני יגיע אליו בסביבות 22:00 בערב , הוא התקשר אליי חצי שעה לפני ושאל לאן אני הולכת בהתחלה אמרתי לו שאני הולכת עם חברה למסעדה ואז אמרתי אני יגיד לך תאמת אני הולכת לימולדת של אחות של האקס שלי הוא הגיב מאד קשה בטלפון וביקש שלא נדבר יותר ושאני ינתק איתו את הקשר ..אמרתי לו תירגע הוא אמר אני לא מאמין שאת עושה לי את זה ואמר אני בא איתך ..בסוף בשביל " להרגיע " אמרתי לו אני לא הולכת ...וכן הלכתי ..הגעתי אליו באותו ערב בבית הוא היה מאד עצבני כנראה גם שתה אלכוהול ואיך שנכנסתי התחיל לדבר אליי בצוקה מגעילה ולהשפיל גם קילל קצת ..אמרתי לו מה יש לך איך השתנית פתאום והוא המשיך בצוקה מגעילה ..מכגיון שהיה מאוחר כבר נשארתי לישון אצלו ..חשבתי שהוא ירגע בבוקר ובבוקר נדבר , הגיע הבוקר הוא המשיך בדיבור המגעיל אמר שהוא מרחם עליי ושהוא לא רוצה אותי אמרתי לו זה פעם אחרונה שאתה רואה אותי הוא אמר ואם הוא גבר שלא יתקשר יותר ושיהיו לו חיים יפים ...הוא אמר אני נשבע לך יותר לא מתקשר ותלכי ..באמת הלכתי ו3 ימים לא דיברנו הוא לא התקשר לא שלח הודעה לא שלח כלום ...אני יודעת שאחרי הדיבור שלו קשה לי קצת להיות איתו אבל באמת נקשרתי אליו ואני אפילו באמת מרגישה אליו משהו אמיתי ..אני לא יודעת אם הוא ירצה ורוצה להתקשר או חושב עליי אבל מה אני יכולה לעשות ..לחכות שהוא התקשר , והוא התקשר בכלל ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הוא גבר ראוי?

דורית כהן
    30/12/2012

נעמה היקרה, ככל שאת מוסיפה לתאר את מעט המפגשים שלכם - אני משתכנעת יותר ויותר שהבחור הזה מגיב כלפייך בשתלטנות ועושה לך טרור!!!עוד אין ביניכם מחוייבות זוגית, אתם רק בשלב של גישושים לקראת זוגיות, וכבר הוא עושה לך סצינות של קנאה, משפיל, צועק ומקלל!!!

קשה לי להבין למה את צריכה גבר כזה בחיים שלך??

יש לי ניחוש שאולי יש בו משהו - חיצוניות, צורת דיבור, סגנון התנהגות? שמזכיר לך איזה גבר מאוד בסיסי בחיים שלך (כמו אבא שלך)??

סליחה על הניחוש הפרוע. לפעמים אנחנו נתקלים בגבר שמאוד מזכיר לנו את ההורה שלנו - ובלי להיות מוודעים לכך אנחנו מגיבים אליו בעוצמה רגשית רבה מאוד, רק בגלל שהוא מעורר בנו את כל האסוציאציות הרגשיות שבאופן טבעי התעוררו מול אבא או אמא.

תדעי לך שהמון זוגות מתאהבים זה בזו כי יש בבן הזוג משהו שמזכיר מאוד את אבא, לטוב ולרע.

ממכתבייך אני קולטת שהתגובה שלך אליו היא מאוד רגשית. האם את גם מוצאת בו תכונות טובות? ראויות? האם את מעריכה אותו כבן אדם? כגבר? כי אם התשובה היא לא, אז עלייך להיזהר במקרה זה מעוצמת רגשותייך, כי אלו עלולים לקחת אותך לקבל החלטות שיסבכו אותך עם גבר לא ראוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

נעמה תגובה
    30/12/2012

האם הוא התקשר ? יש טעם לחכות לו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתך קונקרטית מדי

דורית כהן
    31/12/2012

צר לי, אינני יכולה לתת הצעות כל כך קונקרטיות, אלא לגרום לך לחשוב יותר לעומק עד כמה הוא באמת מתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו