מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להישאר או לא להישאר?נ.21/12/2012
אני בת 29 בזוגיות 4 שנים יש בינינו חברות טובה , חבר שלי בתחילת הקשר תמיד אמר לי שממנו חתונה וילדים לא אראה כי הוא לא בנוי לזה (עם השנים הוא קצת התרכך בעניין הילדים והוא אמר לי עד שלא אהיה לי כסף לא אעשה ילדים ), אני המשכתי איתו כי אז הרגשתי בדידות בדיוק עברתי לתל אביב לבד אמרתי או.קי אל תצפה שגם אני רוצה דווקא ממך תן לי להכיר אותך קודם, עם הזמן התחלתי לפתח אליו רגשות אבל אף פעם לא ממש נמשכתי אליו מינית אפשר להגיד שאף פעם לא יזמתי למרות שהוא נראה טוב ולא חסר לו כלום , כמעט כל פעם עשיתי את זה בשבילו ולא בשבילי, הוא נמשך אליי בטירוף את זה אני יודעת , אבל אני בטוחה שזה מתסכל אותו אפילו העלנו את הנושא, כל פעם אני אומרת לעצמי שאשתדל אבל כשמגיע הלילה בא לי רק להתכרבל ולישון.
בעוד חודשיים חבר שלי החליט לטוס לחו"ל ללמוד ואז לעבוד ז"א הוא איכשהו עוזב אותי דיברתי איתו על זה והוא אמר לי שהוא עושה את זה לטובתי הוא לא יוכל לתת לי מה שאני רוצה , הכי נח לו לצאת איתי ככה זה גם יכול להימשך מבחינתו שנים , אבל מה שאני רוצה שזה משפחה וילדים הוא לא יכול לתת , אתמול הוא קצת שינה את הגרסה והוא אמר לא בשלוש שנים בקרובות.
בזמן האחרון אנחנו נמצאים במתח בבית לרוב אנחנו שותקים ולא מדברים ואם מדברים לרב מתווכחים, אני כבר לא רוצה לקיים יחסי מין איתו כי אני אומרת לעצמי שאני לא חייבת לו כלום כמו שהוא לא ,
מה אני אמורה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כאן מספיק אהבה
דורית כהן23/12/2012נ היקרה, איכשהו לא נראה לי שמערכת היחסים הזאת היא מספיק "אהבה" עבורך. ראשית הנושא המיני: לאורך כל השנים האלו את לא נמשכת אליו - ובעצם "עושה לו טובה" ומקיימת איתו סקס רק בגללו, לא כי באמת בא לך. זה כבר אומר "דרשני"...
בנוסף - את בת 29, ואת כבר חושבת על ילדים כמה שנים, אם הבנתי אותך נכון, והוא מצהיר בפירוש שהוא קודם רוצה לעשות כסף. ואם גם בעוד 3 שנים הוא לא יצליח כלכלית? תחכי עוד?
שורה תחתונה - נדמה לי שאת נשארת ביחסים האלו מתוך נוחיות בעיקר. אולי גם מתוך פחד לצאת אל העולם בסטטוס של יחידה / פנוייה.
אבל לדעתי זה הסטטוס הנכון עבורך עכשו, וצריך להסתכל על כך בישירות ובאומץ, ולהתחיל לחפש בן זוג שגם יהיה באותו שלב של החיים כמוך - כלומר ירצה להקים משפחה, וגם מישהו שתהיה ביניכם משיכה הדדית.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)