תיסכול..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תיסכול..
    מיה
    21/12/2012

שלום לכולם,

אני בת 24 ואני נמצאת עם החבר שלי בזוגיות עוד מעט 5 שנים, הוא גר בת"א ואני מהצפון ולכן עברתי לגור איתו אצלו בבית (עם המשפחה שלו). אני גרה איתם בערך שנתיים..
    אני מרגישה שהזוגיות איתו הולכת ודועכת.. אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין וגם שאנחנו מקיימים אני כמעט אף פעם לא נהנת.. מה שגורם חוסר חשק בכלל להתחיל את זה..
    חשוב לי לציין שאני מאוד מאוד אוהבת אותו.. וקשה לי לחשוב על להיות בלעדיו..
    אבל התחושה בכללי גורמת לתסכול גדול.. לאחרונה היכרתי מישהו בבית הספר שבו אני לומדת.. והוא מפלרטט איתי הרבה .. אני מרגישה שאני נמשכת אליו ומאוד מאוד מבולבלת..
    אני מרגישה שעצם המחשבות שלי על אותו אחד מהלימודים, זאת סוג של בגידה.. למרות שלא קרה בנינו שום דבר!!
    אני לא יודעת מה לעשות.. מצד אחד אני מאוד מאוד אוהבת את החבר שלי, אבל מרגישה מתוסכלת וקשה לי לשתף אותו בזה בשביל לא לפגוע בו עם הנושא הזה..
    מה אני צריכה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיסכול..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקשר הלא בריא בין תלות לאהבה

דורית כהן
    23/12/2012

מיה היקרה, תודה על הכנות הרבה! נשמע לי שהגיע הזמן להיפרד קצת...אם אתם בקושי מקיימים יחסי מין וכלל אינך מצליחה ליהנות - אפשר לומר שהיחסים הפכו להיות יותר כמו אח ואחות. התרגלת אליו, זה נוח לך לחיות אצלו בבית, יש לך עכוש משפחה חליפית במקום זו הרחוקה בצפון, ונקשרת אליו מאוד. אבל העובדה שאת מתחילה להימשך לגבר אחר - מעידה על כך שהיחסים עם החבר שלך הינם חלקיים וחסרים, ואלו הסימנים שמתחילים לאותת לך שהגיע הזמן לעשות שינוי.

ישנו הסבר שונה:
    קיימת האפשרות שהקשיים בזוגיות שלך הינם בגלל התלות שכנראה פיתחת בו. כוונתי לכך שאת גרה אצל הוריו, ושי בכך נוחיות וחסכון כלכלי גדול.
    תלות כזאת יוצרת בהכרח התנגדות (לא מודעת) ורוגז עליו, ויתכן שאחת התופעות המתלוות לרוגז הזה הוא חוסר משיכה מינית.
    לדעתי עלייך להיעמד על הרגליים של עצמך ולבחון מה האפשרויות שלך להתקיים באותם עצמאי.
    יתכן שממקום של עצמאות ואי תלות - תרגישי יותר אהבה ומשיכה אל החבר שלך, או להיפך - האהבה תיעלם לגמרי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו