איך ממשיכים?דחוף ביותר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך ממשיכים?דחוף ביותר
    מישהי
    22/12/2012

שלום רב
    אני בת 42 נשואה כבר 23 שנה ויש לנו שלושה ילדים גדולים .
    בתקופה האחרונה אני מרגישה שיעמום טוטאלי ורייקנות מאוד גדולה אני עובדת בין 9 ל10 שעות ביום קמה מוקדם בבוקר מכינה צהריים לילדים ולבעל מכינה לבעל אוכל לעבודה מנקה קצת ויוצאת לעבוד .בעלי גם יוצא מוקדם בבוקר וחוזר מאוחר בערב יש לנו ילדה שחולה כבר שנה הייתה מאושפזת חודשים בבית חולים לא הרגשתי ממנו תמיכה או עזרה רק אני לוקחת חופשים רק אני רצה איתה לרופאים אם יש בדיקות קשות שעליה לעבור הוא לא בא איתנו ולא רק במחלות הוא לא מופיע גם בחופשות שנתיות בעבודה שלי לא עובדים אני מודיעה לו מראש מתי אני בחופש שיקח חופשה כדיי שנתאוורר הוא לא יקח חופשה גם לא בחגים . לי כבר אין ימיי מחלה או חופשה וכל יום שאני לא מגיעה לעבודה זה על חשבוני אבל הוא צובר את הימים ויש לו אפשרות לקחת חופשה או מחלת ילד ולא יעשה זאת לפעמים אני מרגישה שהוא אוהב את העבודה יותר מהמשפחה .ועכשיו נוסף דבר חדש אימו חולה והוא צריך להיות אצלה פעמייים בשבוע יום לישון ויום משמרת עד 11 בלילה גם לי אמא מאוד חולה שמחוברת לחמצן קבוע ועם טיטולים ובסופי שבוע כשהמטפלת בחופש הנטל עליי אין לנו זמן לכלום אין לנו חברים לא יוצאים לא מבלים אנחנו תמיד בסביבה של חולים היות שאני מפסידה ימיי עבודה והילדה הייתה מאושפזת 3 חודשים לא הייתה לי משכורת ולקחתי הלוואות רבות ואם אני לא עובדת חודש מלא המשכורת לא מספיקה להלוואות הסברתי ביקשתי שיעזור אבל הוא כמו בבועה לא מעניין בגלל כל זה אני כאילו "מענישה" לא שוכבת איתו לא מדברת איתו לא מרגישה אהבה ולו יש עוד טענות ואיומים אני אמצא בחוץ אני אעזוב אותך אני אגרום לך להצטער מה עם העייפות שלי?מה עם התמיכה ?זה מה שהכי חשוב לו סקס אם נשבר משהו בבית הוא לא מתקן אם יש נזילה לא יסדר אבל למישהו אחר הוא ירוץ לעזור ואני דועכת ודועכת ועצובה ובוכה ולא ישנה טוב ודואגת מה עליי לעשות?
    אנא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך ממשיכים?דחוף ביותר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעיה מודאגת -

בני
    22/12/2012

היי

ניתן להבין את הקושי שלכם...
    אני יודע מה זה להיות מטורטר לילה כיום בבתי חולים, זה מתיש את הנפש ואת הגוף ועל הדרך הורס כל חלקה טובה בזוגיות, כי אין זוגיות!

מהדברים שכתבת נראה שבאמת נקלעתם למצבים מאוד מורכבים שלא באשמתכם אבל אין לנו זמן לבזבז בחיפוש מי אשם, מי התחיל ומי התחיל להחזיר... מה שוקרה כרגע בקשר הוא אסון לזוגיות וחבל על כל יום שעובר,

זה מובן משום שאף אחד לא הכין אותך לסדר יום עמוס שכזה, אולם כעת שאת כבר צופה מבחוץ איך היחסים שלך נראים וקבלת החלטה לשנות משהו אז הנה לך כמה דברים פשוטים שיכולים להחזיר עטרה ליושנה ולהניע את העגלה קדימה.

אם את מסוגלת לארגן מחדש את סדר היום שלך ולמצוא בו גם זמן איכות שלך ושל בעלך אז עשי זאת - עכשיו!
    לפעמים צריך "לגנוב" בכוח זמן איכות כדי לשמר את הזוגיות, קחי דף ועט תערכי רשימה של כל המטלות לפי שעות וימים ותקבעי לך פגישה עם בעלך פעם פעמיים בשבוע (בשלב הראשון,) שבו אתם יוצאים לשתות קפה ביחד במקום ניטרלי מחוץ לבית חולים כמובן,

אם הזוגיות שלכם הייתה מספיק טובה עד הסיפור של מחלת הבת והאישפוזים סביר להניח שזה יועיל, אבל אם הבעייה יותר מורכבת והמצב הנוכחי הוא רק סיבה למסיבה אז מגיע לכם בהחלט ניעור רציני בכל זאת 23 שנה! לכו לייעוץ ואם הוא לא רוצה לבוא לכי לבד ותקבלי כלים כיצד לגרום לו להצטרף.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שניכם זקוקים לניעור רציני

דורית כהן
    23/12/2012

רעייה מודאגת יקרה, צר לי על מה ששניכם עוברים. הזוגיות שלכם שרדה איכשהו כל השנים - בסגנון שאינו בריא ונכון - אבל עכשו שיש עוד צרות - הסגנון הזוגי שלכם לא מחזיק מעמד וקורס. נכנסתם להתחשבנות שלילית וכל אחד מתבצר עם עצמו וסופר את עצמו ואת צרכיו הוא במקום לראות איך הוא יכול לתמוך בשני.
    את מונעת ממנו אהבה ואינטימיות, והוא מונע ממך עזרה בבית ועם הילדים.
    עליתם על דרך שהיא מוכרת וידועה, אבל מאוד שלילית ומזיקה והורסת את מעט האהבה שנשארה.

נדרשת כאן מהפכה של ממש בנכונות להעניק ולתת לאחר. להתחיל לראות את צרכיו של השני ופשוש לתמוך ולתת,בלי התחשבנות.

זה העיקרון...השאלה היא איך עושים את המהפך הזה? יש סכנה שאם את תחליטי שאת הולכת על כך - כי זה הגיוני - מה יקרה אם הוא בכל זאת לא יחזיר לך באותה מטבע, וזה ישאיר אותך עוד יותר ממורמרת. על כן הטוב ביותר - להיעזר בייעוץ זוגי שינער את שניכם ותבינו מה אתם מעוללים אחד לשני - ותקבלו החלטה הדדית לעשות שינוי. אתם זקוקים למישהו שיתמוך בכם לאורך השינוי הזה, ואת זאת ניתן לקבל רק בייעוץ זוגי, על פי השלב בו אתם נמצאים, לדעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו