מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לעדי אעריך המשך סיוע במצבי הקריטיתמר25/12/2012
מאז התיכתובת האחרונה שבעלי נטש את הבית ארעו מס דברים
ראשית האני היפסקתי לרדוף אחריו ולהיתחנן שישוב
הוא מצידו התחיל לכתוב שמיצטער שפגע בי ושמיתגעגע ואוהב מאד
כתב שיש לו זכרונות יפים מהיחד ושלא רוצה לאבד אותי
הוא ביקש פגישה בה הסביר שכניראה הצורך שלי שהוא יחתום על חוזה שכירות לפחות לשנה הלחיץ אותו ואז כדי לא להיתמודד ברח כי ככה הוא תמיד עושה כשהוא לא רוצה להיתמודד
הוא טוען שזה לא נבע מאכזריות אך ...הוא לא רוצה מחויבות .
זה עבורי כבר היה קשה מנשוא
שנתים מאז נישואינו נדדתי כל חודש מקראון לקראון לדירה כי הוא לא רוצה להיתחב לשכירות בת שנה כי לא החליט אם הוא יהיה נשדוי למרות שהוא נשוי
למרות שב9 חודשי הנידודים האחרונים הבלגתי ארזתי עברתי וניסיתי לשמור על חיוך ולב אוהב ולדאוג לו ולפנקו ואת ילדיו
כבר זו פעם 6 בה אחרי חיפושים נואשים לדירה שתימצא חן בעיניו ברגע החתימה הוא בורח וכך אני מאבדת הדירה
הוא טען שצריך לראות לפני כן שכל מני בקשות שלו ימולאו ורק אז יחתום ויחיה יחסי אישות ויעניק לי גם בית
אך קשה לי כבר לחיות תחת איומי חוסר יציבות מעברי דירה תכופים עיסוק מטורף סביב חיפוש דירה מחדש וביזבוז זמן ואנרגיה סביב נושא שאמור היה להיות נורמטיבי ובסיסי שיהיה לנו בית.
אני כל הזמן צריכה לארח את ילדיו ולתמוך במצוקותיהם הריגשיות
הוא דואג לשלוח כסף ל7 ילדיו הנשואים להישתתפות בדמי שכירות ובהחזקת פאלאפון מחשב ועוד
אני מישתתפת עימו במרבית תשלום הדירה
והוא לא מוכן להיתחיב
כעת אני מיתלבטת אם להשקיע או לעזוב
חבל לי לשבור בית אני מאד נאמנה למה שאני מאמינה
כל כך הרבה חלמתי על נישואין והישקעתי עבורו ועבור ילדיו
אך אם מנגד למרות שמסמס שמיתגעגע אוהב ומיצטער שגרם לי צער
הוא לא מסכים לקחת שום אחריות
ומבקר אותי כל הזמן איני מספיק שווה ליחס ולתנאים האם יש טעם במאמץ שכבר מערער אותי......?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לאיש מקצוע שיעזור לכוון אותך
עדי בדיחי26/12/2012הי תמר,
ראשית היה עדיף שתצרפי הודעה זו לשרשור המקורי שלנו, חשוב לשמור על רצף.
מעבר לכך אני מצטערת לשמוע מה עובר עלייך. למרות בקשות הסליחה שלו והמילים היפות, הבחור לא מתכוון לקחת אחריות על הנישואין שלכם, הוא לא מתכוון להשכיר דירה והוא הוכיח את זה לפחות 6 פעמים. הוא מחויב לילדים אך לך לא. הוא דורש ממך לספק את צרכיו, אך לא רואה אותך. הוא מתנה את טיב הקשר- ביכולת שלך לבוא לקראתו ולשרתו עוד ועוד.
זאת לא זוגיות. זה משהו אחר.
אני חושבת שגם בפעם הקודמת העלנו אפשרות שתתייעצי עם רבנית או אשת קשר שמכירה את תרבות החברה המסוימת אליה את משתייכת, משיהי עם ראש פתוח ככל הניתן שתוכל לסייע לך יותר מקרוב מה לעשות. מעבר לכך במצב רגשי כה מורכב כפי שאת חווה כעת, הייתי ממליצה לשוחח עם איש מקצוע (רצוי מישהו שמכיר את התרבות) ויוכל לכוון אותך צעד צעד מה לעשות. אין לי ספק שלא מגיעה לך זוגיות כזאת.. אם תצטרכי הכוונה נוספת את מוזמנת בהחלט לפנות אליי למייל שלי.
בברכת הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)