שוב מהתחלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שוב מהתחלה
    נעם
    29/12/2012

אין לי כח לזה
    הכרתי את החבר של החצי שנה האחרונה אחרי הרבה זמן לבד, אחרי שנה ו4 אחרי חודש עם מישהו שלא התאים במצב בחיים ועוד חודש עם מישהו שלא נמשכתי וכל מיני דייטים כושלים, ופה כשהכרתי אותו חשבתי לעצמי לא מכירים כזה כל יום
    וכמו עם האקס קשה לי להבין איך אני אמצא מישהו שנצליח להבין את החיים אחד של השני למרות שבעצם אני לא הבנתי את שלו...
    ומה זה בעצם חיבור בין אנשים? אלא עם כל אחד ישעמם באיזשהו שלב, אבל התקשורת שהייתה בינינו עד לא מזמן היא מיוחדת עבדתי עליה והוא היה פרטנר מעולה עבורי בה, דיברתי איתו על כל דבר לא שמרתי דברים, עד השבועות האחרונים

ומה עכשיו שיחה עם בחור שרוצה כבר להכיר אותי כאילו אנחנו לא יודעת מה
    ואולי כן נצא אולי לא ונזכרת בדבריפ החמודים מהלשעבר עכשיו והרי הייתי במצב הזה בדיוק לפני שבועיים איך שוב פעם טעינו איך שוב פעם התרגזתי עליו והוא עליי ואין כבר כח לקשר הזה, בשביל מה? בשביל עכשיו להתחיל הכל מהתחלה עם מישהו זר
    רוצה להיות במקום של קשר טוב וכיף ושלא יהיו ספקות כבר....

מפחדת מזה שהיו דברים טובים ונגמר אולי כי לא התאמצנו מספיק בחודש האחרון
    למרות כל מה שאני יודעת והתלבטתי במהלך הקשר גם...
    עדיין מבאס להתחיל הכל מהתחלה ולא יודעת איך לבחור
    נותן הרגשה יותר של רצון להיות לבד בלי הרגשת העול של כן מתאים לא מתאים...
    ודווקא הבנה שהייתה בהתחלה אני מתגעגעת אליה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב מהתחלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות אישית

עדי בדיחי
    30/12/2012

הי שוב נועם,

את מאוד מאוד מבולבלת. אני לא מרגישה שאת באמת יודעת מה את רוצה. כתבתי לך בעבר על הצורך בנפרדות- אני עצמי מול אני בתוך זוגיות. המלצתי לך אז כן להתמקד בעצמך ולנסות למלא את הצרכים שלך- רק בזכות עצמך ולא בזכות פרטנר. זה יועיל לך להוריד את התלות שלך בזוגיות.

מעבר לכך במצב כזה של בלבול וחוסר החלטה שכנראה מלווה אותך זמן מה, אולי יהיה כדאי להמשיך ולהתייעץ באופן פרטני מול איש מקצוע שיוכל לכוון אותך הלאה מה לעשות. להערכתי יש הרבה רבדים והרבה מורכבות בסיפור, וישנם לבטח פרטים שהיו יכולים להקל מאוד במציאת דרך מתאימה לך, אך אלו פרטים ומידע שרק מול איש מקצוע ממש, תוכלי להגיע אליהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו