מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבר זוגי בגלל החמותחסוי01/01/2013
שלום,
אני ובעלי נשואים 6 שנים והורים לילדה בת 3, לפני חצי שנה היה משבר ביני לבין ההורים של בעלי, כאשר בעלי גונן עליי מאוד במהלך הסיכסוך שנוצר חשוב לציין כי נפגעתי מהר מאוד ובמקום לבקש סליחה על כך הם התגוננו בכך שהאשימו אותי הדברים שצברו מהעבר ואינם קשורים כלל, במהלך חודשים וחצי הם ניתקו עימנו קשר וגם עם ביתי, הקשר בין בעליו וביתי לבין הוריו חודש בזכות בעלי שיצר את הקשר והוא מגיע להוריו אחת לשבוע עם ביתי, יש לציין שעימי הנושא עדיין לא נסגר ואני עדיין לא מדבר ולא מגיעה אליהם.
הנושא מתסכל מאוד קשה לי להשלים עם הנושא שבעלי הולך עם ביתי אחת בשבוע מאחר ובמידה ובעלי לא היה יותר קשר הם לא היו פונים, העיניין יוצר בנינו ריב מחודש מידי שבוע.
אני לא יודעת כיצד להתעלם מהעובדה הזאת שאלו הם הוריו אשמח לעצתכם.
חשוב לציין שאני בהריון ואין להם שוב מעורבות בעיניין וגם זה מכעיס מאוד מאחר ואינני רוצה שיתקרבו לילד שיוולד לאחר התנהגותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבילה אחת שלמה
עדי בדיחי02/01/2013חסוי יקרה בוקר טוב,
אני יכולה להבין את גודל התסכול שלך- גם ריבים, גם זוגיות שמושפעת, גם ההיריון הנוכחי.. לא קל. אבל חשוב שתזכרי דבר אחד - ההורים באים יחד עם הבעל. אנחנו לא יכולים להפריד בין בית ההורים שלו לבינו- הוא חלק מהם והם חלק ממנו. קשה אולי לקבל את זה כיוון שאנחנו כביכול מתחתנים ויוצרים קן חדש. אבל הקן שעזבנו- הוא עדיין קיים.
בעלך קרוע בינך לבין הוריו. הוא רוצה שהם ישמשו סבא וסבתא לנכדה ולנכד הבא, ואני חושבת שעבור הילדים זה דבר חשוב, חשוב מאוד. לא כדאי לנתק אותם מהם. את עצמך יכולה לשמור על מרחק, אבל חשוב שהם יקבלו אותם כדמויות משמעותיות,זה קריטי גם להמשך ההתפתחות שלהם כאנשים בוגרים. חלק מהעינין.
אי אפשר להאשים את בעלך לאור מה שהוא עובר. ניתוק קשר עם ההורים הוא דבר מאוד מאוד קשה שכדאי מאוד להימנע ממנו. ההורים לא נשארים "לנצח", וכל עוד קיים קשר יהיה כדאי לנסות ולשמר אותו ככל שניתן. יחד עם הקושי.
יאמר לזכותו של בעלך כי תמך בך- זה לא מובן מאליו בכלל. בד"כ הבעל נוטה להיאלם בין שני הקולות אשר קורעים אותו רגשית. שימי עצמך במקומו- מה היית עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)