מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בילבול לפני חתונהנופר01/01/2013
שלום, אני בת 25.5 ובן זוגי בן 28, אנחנו יוצאים כבר שנה שמתוכם חודש מאורסים,
יש בנינו אהבה,הבנה וכבוד למרות שגם קיימית מריבות מידי פעם על דברים קטנים ושוליים שתמיד בסוף יודעים לפתור אותם..אבל זה לא הנושא פה..
העניין הוא שבן זוגי כרגע מובטל וגם כשעבד המשכורות לא היתה גבוה אין לו מטרות ושאיפות וגם לא שום מקצוע..עד עכשיו זה פחות עניין אותי כי הוא בן אדם מקסים באמת! אז כרגע יש לחץ כספי ולי יש נטייה לא טובה שאני מסתכלת תמיד על זוגות אחרים לדוגמא: הזוג הזה קנה בית והסתדר כבר בגיל צעיר הזוג הזה כל הזמן יוצאים ומבלים והזוג השלישי יוצא לחופשות ומתפנק..ואז אני נעשת מתוסכלת מהמצב ועולות לי מחשבות שאולי לא עשיתי בחירה נכונה אולי מגיע לי משהו יותר טוב בשביל שיהיה חיים רגועים ומסודרים כי שאין כסף האהבה בורחת מהחלון..
יש לציין שאני מאוד בשלה לחתונה ומאוד רוצה ילדים.. אני לא יודעת מה לעשות אני מאוד מבולבלת כל הזמן הראש חושב דברים לא טובים לגביי העתיד האם זה טבעי לחשוב ככה לפני חתונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לון01/01/2013הי,אני יכולה לתרום מנסיוני ....אני נשואה 9 שנים+2...ואני בכלוב זהב...בעלי לא שם עליי...ויש כסף...חסר חום,אהבה...אבל יש כסף..זה שווה?אז גם אני בצומת-לחפש מישהו פחות אמיד אבל שיואהב אותי?
אבל בכל זאת שארוסתך יעבוד,אפילו קצת,אולי הכוונה מקצועית...שינסה להבין מה הוא היה רוצה לעשות בחיים שלו,כוון של תעסוקה...(אל תשכחי שילדים-זה ה-מ-ו-ן הוצאות)...
בכל מקרה-בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נטלי02/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף פסיכולוגית לא עונה לי??
ליאל02/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיטימי וטבעי
עדי בדיחי02/01/2013שלום ליאל,
מעבר למה שכתבו לך פה, וכל מילה נכונה, אנחנו בוחרים בן זוג מכל מיני סיבות. אני בטוחה שבחרת נכון ואת מי שהתאים לך. כמובן שכשמתחילים תהליך של מיסוד-דירה, חשיבה על ילדים, פרנסה וכו'.
יתכן ועם הזמן הוא "יתבגר" ודווקא כן ירצה משהו יציב. לפעמים כשאין סיבה לשאוף- לא שואפים. ופתאום שיש מוטיבציה למשפחה, לחתונה-זה קורה. כך שיש לתת לזה הזדמנות.
החששות שלך טבעיים ולגיטימיים- את יכולה גם לשתף אותו בזה. נסי להבין איפה הוא עומד. הרי תמיד פתרתם בעיות.
אז כן, חתונה היא גורם סטרס לא קל וגוררת הרבה תהיות וחשיבות, אפילו ספקות. אבל בסופו של דבר הדברים מתגמדים ומקבלים את היחס המתאים להם. במקביל תוכלי לשתף אותו במחשבות האלה, אני בטוחה שאיפשהו גם אותו זה מעסיק.
שיהיה מזל טוב והרבה הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)