מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הצעת נישואין + הזמנת הגרושה?המציע הגרוש02/01/2013
אני מתכוון להציע נישואין יש לי שאלה מוזרה.
כבר בחרתי לעשות זאת במסעדה ( יש אופציות אבחר בהמשך ).
השאלה היא לגבי ההצעה:
מה כדאי לבקש מהמלצר להביא את הטבעת בתוך הכוס יין שכתגיע/אזמין?
ואז מתי בפתיחה לא? נהוג להזמין יין?
או בקינוח בסוף להניח אותה על הקינוח?
לגבי בחתונה עצמה : להזמין את הגרושה או לא?
אשמח לכל תשובה ולכל דעה.
אם חסר מידע אשתדל להשלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לעזור ולתת רעיונות?
דורית כהן03/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה הצעה
רון06/01/2013גם מכן עדי ודורית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעת נישואין + הזמנת הגרושה? - תגובה
עדי בדיחי06/01/2013שלום לך מציע גרוש,
ראשית- מזל טוב ובהצלחה בפרק החדש בחייך.
אני לא יודעת לגבי לשים טבעת בתוך כוס יין/עוגה/לחמניה וכו'.. כבר שמענו על מקרים מאוד מביכים ואפילו מסוכנים. לכן כדי שההצעה תהיה בטיחותית לצד מרגשת, לדעתי יהיה כדאי לשלוף אותה בתחילת הערב. אם אתה מעוניין שזה יהיה מפתיע, מקורי, אולי כדאי, נניח, לבקש מהמלצר להביא לה את הטבעת באיזה כלי עם מכסה, וכשהיא תפתח אותו היא תגלה אותה- אבל לא בתוך או על אוכל. אני לא בעד שזה יגיע באופן כזה שאיכשהו עלול להיות מסוכן.
לגבי הגרושה- תלוי בטיב הקשר שלך איתה ובגבולות שלה- האם היא מכירה בכך שהמשכת הלאה, והאם בת זוגתך הנוכחית לא תיפגע מעצם נוכחותה. היום הגדול הוא שלה ושלך, ועל כן צריך ששניכם תהיו רגועים בו ולא מאויימים משום גורם. אם כיום הקשר שלך עם הגרושה הוא רופף, קונקרטי ולא חלק משמעותי מחייך- לא הייתי רואה טעם להזמין אותה. זאת בהנחה ואין לך ילדים ממנה.
המון המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
תגובה06/01/2013תודה עדי,
הקשר קונקרטי אך טוב בנסיבות.
יש ילדה אחת שגם פגשה את החברה הנוכחית בזמן השהות איתי בסופשים.
לגבי מה החברה תחוש אם אזמין את הגרושה - נקודה חשובה ולעניין :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי גרושתך
דניאל07/01/2013אני לא פסיכולוגית של הפורום
אבל אני מציעה לך לא להזמין את גרושתך
לא מתאים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הגרושה
רון30/01/2013שמעתי על סיפורים ( בעבודה ) על גרושים שהזמינו את הגרושות להיפך.
אני מניח שכל מקרה נדון לגופו.
במקרה שלי חשבתי מה הנוכחית תרגיש החלטתי שזה לא מתאים.
יותר מזה...
בהתחלה חשבתי שארצה שהיא תהיה..אבל שחשבתי עם עצמי הגעתי למסקנה שלא!
גם כי בעצם זה פרק חדש ולמרות הקשר בגלל הילדה. לא יודע עם מתאים לי קשר איתה.ולא מתאים שהיא תהיה.
ואם אזמין אותה אצטרך גם את ההורים שלה לא? או שאין קשר.
אבל מה לגבי הילדה שבקרוב תהיה בת 3 נראה לי שלמרות הכל, כמובן, אני אבא שלה.
וארצה שהיא כן תהיה בסופו של דבר תהיה לה אמא חורגת.
אז חשבתי שאוליי הילדה שלי תהיה.
נראה לי שלזה הבת זוג לא תתנגד. ואולי אף אופתע לתשובה חיובית מאוד מצידה.
כמובן שאתייעץ גם עם העובדת סוציאלית שלוותה אותנו בגירושין ( גישור והסדרי ראייה ). כי היא מכירה את הסיפור והאנשים יותר מקרוב.
אך אשמח לשמוע עוד דעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעת נישואין והזמנת הגרושה
דנה30/01/2013היי! קודם כל בהצלחה ומזל טוב!(במידה והכלה העתידית לא תסרב). לדעתי,למרות שלא קיבלתי בחיים הצעת נישואין, כדאי לעשות זאת בסוף ביין..אחרת, אם תציע בתחילת הארוחה לא בטוח שיהיה תאבון לשאר האוכל... בנוגע לגרושתך - זה עניין מאוד אישי, הכל תלוי במערכת יחסיך עם הגרושה. אם אתם בקשר טוב וגם הנשים ביניהן ביחסים טובים - אין שום בעיה, אך אם יש מתח ביניהן -אין צורך להלחיץ יותר ממה שגם ככה יהיה לחץ... זאת דעתי האישית, כמובן.. ושוב בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לגבי הילדה?
רון31/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הילדה
דנה31/01/2013היי..לכבי הילדה לדעתי העניין הוא שונה לגמרי... אני מניחה שאתה בקשר קבוע איתה והיא חלק מהחיים שלך, לכן גם תהיה חלק מהחיים של אשתך לעתיד...הילדה אומנם עדיין קטנה, אך כבר מספיק גדולה כדי להבין שלאבא יש אשה וגם היא זאת שתהיה המבוגר האחראי בבית כאשר הילדה שלך מגיעה אליך...היא צריכה לדעת לקבל אותה(הדדי, כמובן), ואין יותר טוב מלקרב בין הבת שלך לבין אשתך לעתיד. הבעיה היחידה יכולה להיות בכך שבחתונה עצמנ לא ממש יהיה לך זמן להקדיש לילדה והיא עדיין צריכה השגחה, לכן תצטרך לדאוג להצמיד אותה לסבא או סבתא או דודה(אם יש), כדי שהילדה תוכל להיות חלק מהאירוע המשמח בחיים של אבא שלה ומצד שני לא להרגיש מיתרת או לבד.. וכמובן, לזכור אותה גם בחתונה, להתייחס גם אליה ולא רק לכלה...(כי הילדה היתה שם קודם...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
רון17/02/2013במידה וכן הילדה תהיה וזה הכיוון כרגע.
מי ישמור עליה?
אומנם יש אותי כמובן יש את בת הזוג הנוכחית יש את ההורים שלי ( סבא סבתא שלה כמובן ) ויש את הצד משפחה שלה: אחות גיס הילדים שלהם שמקווה שתכיר אותם בקרוב.
העניין הוא גם שחשבתי שהיא ואחיינית של הבת זוג יהיו שושבינות.
בכל מקרה העניין הוא שלא כולם שציינתי למעלה יוכלו להשגיח עליה כמובן שתהיה חלוקה כזו או אחרת.
והאחיינים של הבת זוג 10 כולם ויעזרו עם נבקש.
והכיף שלי בין הייתר יהיה לרקוד איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי!
דנה17/02/2013נראה שהדברים מסתדרים לך מצויין ויהיה לך אירוע מאושר ... בהצלחה! אשמח לשמוע איך באמת יקרה...ובכלל האם כבר קיבלת "כן"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
רון18/02/2013:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי!!!
דנה18/02/2013מזל טוב! עכשיו הכל יהיה בסדר ואני בטוחה שיעבור כמתוכנן, בכייף והנאה... בהצלחה! ותזכור שמעכשיו אתם תהיו זוג צעיר עם ילדה בת 4 (?)... ובהמשך עוד ילדים משותפים וגם התמודדויות חדשות...שאני בטוחה כי תעברו אותם ביחד בהצלחה לא פחות מההצלחה בחתונה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)