בעיה בתקשורת בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה בתקשורת בזוגיות
    חלי
    08/03/2008

ליהודית שלום רב,
    נא עצתך באמור מטה:
    אני נשואה 34 שנה לנו ארבע ילדים, עד לפני כ16 שנה הכל היה בסדר, עשינו הכל יחד
    מהיום שהתחיל לבקר במועדון בילארד ומגיע בשעות מאוחרות ז"א אחרי העבודה 5.00 לא מגיע הביתה 10.00 -12.00 בערב, דבר שמכעיס אותי מאוד, אבל לא נראה שזה מעניין אותו,
    ובנוסף שגם התחיל להמר, אני יודעת שהוא לא משתף אותי בכל מעשיו לא מדבר, הדברים נעשים אצלו הכל בשקט, דבר שמאוד מרגיז איני יודעת מאיפה תבוא הצרה. אבל שום שיחה ודיבורים לא עוזר.א6ני מרגישה חוסר היתייחסות מוחלטת.
    אני לאחרונה החלטתי שאני לוקחת עצמי לידיים, התחלתי לצאת להרצאות , חוגים, ולטפל בעצמי
    מספרת לו אבל לא הכל
    איני יודעת אם אני פועלת נכון,
    שאני מבקשת לצאת יחד לשתות קפה תמיד הוא דוחה בצורה דפלומטית
    יש לי גם הרגשה שיש פה עניין של קנאה, איני נראת בגילי, אני עובדת מקושרת עם הרבה אנשים.
    שאנו בבית ללא הילדים אינו מדבר כלל. כאילו לא קיימת, בנוסף אינו מפנק לא יום הולדת , נישואין ,אומר מילה טובה
    אני מרגישה שאני חייה לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בתקשורת בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תקשורת בזוגיות משמימה

יהודית ברגמן
    08/03/2008

חלי יקרה!
    את מתארת מצב עגום למדי בחייכם כזוג. או בעצם - חוסר זוגיות. אתם חיים לגמרי בנפרד תחת קורת גג אחת. נכון עשית שהתחלת לטפח את עצמך בהרחבת תחומי ההתעניינות.
    על אף שנראה שאין הרבה מה להציל בקשר, אל תוותרי על המאמץ לדבר איתו או ללכת לייעוץ זוגי. אבל אם תגלי שאין תגובה – תמשיכי בדרך של התפתחות והעצמה אישית בה התחלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו