חוסר ביטחון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר ביטחון
    נעם
    05/01/2013

כשאני לא בקשר אני מרגישה אבודה
    אני לא בטוחה בכלום לא בחברים שלי לא במה שאני לומדת אין לי מוטיבציה להשקיע
    אני מרגישה מאוד לבד
    אין לי כח להתעסק בתחביבים
    פשוט מדוכאת וחושבת או על הזמן שיכולתי לבלות עם החבר לשעבר כי עכשיו אני משועממת ורע לי
    או בקשר עמוק ואמיתי על זה שהיה עדיף לבלות איתו גם את הזמן המועט שהיה לנו כי זה היה להיות איתו

אני יודעת שאין מה לחזור לאף אחד משני הקשרים האלה
    אבל מרגישה כ"כ אבודה פתאום כשאני לא בקשר למרות שבזמן הקשר אני כן לומדת וכן רואה חברים ומשפחה וכן מתעסקת בתחביבים כשאין קשר מרגיש לי ריק מאוד ורע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ביטחון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פרטני

עדי בדיחי
    06/01/2013

נעם יקרה,

כפי שציינתי בעבר- את תלויה לחלוטין בקשר זוגי ונמנעת מלפתח את עצמך כשאת ללא קשר זוגי. את זקוקה להנעה תכופה מצד בן הזוג. הדבר עלול לגרום לו להרגיש מאוד אחראי כלפייך וכשאדם מרגיש שאחר תלוי בו הוא יעשה הרבה להתנער מזה, כי תחושת האחריות כבדה וזה עלול להעיק על בן הזוג. מלבד זאת אינך משקיעה בעצמך ללא מישהו צמוד אלייך, מה שגורם לך להרגיש מאוד מאוד פאסיבית ונטולת כוחות. אז את מחפשת בכל כוחך מישהו, ועל אף שאינו מתאים את נכנסת איתו למערכת יחסים- והפרידה לא מאחרת לבוא כי אינכם מתאימים. כפי שכתבתי לך בעבר, את נמצאת בקשר מהסיבה הלא נכונה לצערי.

אני באמת ממליצה לך להיפגש עם איש מקצוע או לפחות להתייעץ באופן אישי ופרטני כדי לנסות לזהות את כל הסיבות שאת חשה ככה, ולהוציא אותך לאט לאט מה"לופ" הזה ומהבדידות שאת חשה. לצערי אני לא רואה דרך אחרת. דעי שזה בהחלט אפשרי ומה שעובר עלייך עובר גם על הרבה אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו