געגועים לגבר אלים......

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• געגועים לגבר אלים......
    א
    09/01/2013

בס"ד

שלום
    לפני יותר מחצי שנה הייתי בקשר אלים (נפשי, מילולי) הוא יודע שיש לו נטייה לאלימות
    אומנם היינו תקופה קצרה יחסית אך עדיין קשה לי לשכוח אותו למרות היחס הרע שלו אני מתגעגעת אליו ומרגישה שאני אוהבת אותו. בנוסף נראה שעברתי בגללו פגיעה מינית, הוא לחץ עליי הרבה בעניין הזה (לא שכבנו אך בעבר אף גבר לא נגע באברי האינטימיים). מאז בכיתי הרבה (כמעט כל לילה) לאט לאט אני מנסה לחזור אל עצמי וגם מבחינה חיצונית אני מרגישה הרבה יותר טוב שכן באותה תקופה רזיתי הרבה ונראיתי רע גם חוסר היכולת לשתף את החברה המשותפת שהכירה ביננו מקשה עלי שכן היא לא יודעת כלום ופחדתי שאספר לה והיא לא תדע לשמור על דיסקרטיות. מאחר ולפני זה לא היה לי קשר הרבה שנים זה גורם לי לתהות האם זו פעם ראשונה שפגעו בי מינית בימים אלו פוטרתי מעבודתי אז תוך כדי אני צריכה לדאוג לעבודה חדשה. אני תוהה האם הסיפור השפיע עלי למרות שלאורך כל התקופה בעבודה הייתי אחראית וגם לא החסרתי אף פעם מדובר במישהו מוכר מאוד במקום מגוריי לכן קיים החשש לשמור על דיסקרטיות מלאה. חשבתי על טיפול אבל אין לי כל-כך אומץ. אני גם תוהה אם לספר לאימי שיודעת על הקשר שהייתי בו אך לא על החשש לפגיעה מינית
    אני גם הרבה מאשימה את עצמי שנכנסצי לקשר הרסני שכזה ושנתתי למישהו לפגוע בי. הכי אירוני שכל הזמן חששתי במקביל לקשר לעבודה שלא תיפגע (פחדתי שיתנקם בי ויגרום לפיטורי, אותה חברה שהכירה ביננו עובדת איתי) ובסוף גם כך אני מפוטרת סתם רציתי לשתף.............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    געגועים לגבר אלים......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבחון אם היתה כאן פגיעה מינית

דורית כהן
    10/01/2013

א היקרה, חייבת להודות שלא לגמרי ברור לי מה קרה. אמרת שלא שכבת איתו, אבל עברת בגללו פגיעה מינית. לא ממש ברור לי מה קרה ביניכם. הבנתי שהוא לחץ עלייך לקיים יחסי מין, ואת לא הסכמת. האם לכך התכוונת שהיתה פגיעה מינית? הלחץ שהוא הפעיל עלייך?
    אני גם תוהה - אם חששת שיש לו את היכולת לגרום לפיוטרייך - האם יתכן שהוא הפעיל את היכולת הזאת ועשה משהו כנגדך בלי שאת יודעת? או שהפיטורים שלך מוצדקים ואכן עשית משהו שבגלל פוטרת, או תיפקדת בצורה שלא היתה מספקת בעבודה שלך...

את נשמעת לי בתור בחורה מאוד תמימה ולא מנוסה בחיים, ויתכן שבגלל זה את מרגישה עדיין קצת מאוהבת בו, כי היתה ביניכם קירבה של גבר ואישה - שכנראה אינך רגילה אליה, ואולי את מערבבת בין אינטימיות לבין אהבה:
    קירבה גופנית בפעם הראשונה היא מאוד מרגשת ומסעירה רגשית וגופנית, ויתכן שאת מתגעגעת לתחושות האלו שהיו ביניכם.
    אני שואלת את עצמי מה קרה במציאות. האם יתכן שהוא הפעיל לחץ "מקובל" ואולי בגלל שאינך מנוסה זה הרגיש לך בתור אלימות?
    אני מניחה שהוא לא היה מודע לחוסר הנסיון שלך ויתכן שהניח שאת כן מוכנה ליחסי מין, ואת יודעת שגבר שמכין את עצמו ומתחרמן תוך כדי המגע הגופני - די קשה לו לעצור את עצמו והוא מתלהב ומנסה לפעמים להתקדם ליחסי מין מלאים אפילו קצת בכוח. ויש גברים שחושבים שנשים אוהבות שהם באים אליהן בכוח...ולפעמים יש נשים שמעדיפות זאת כך...
    אני לא אומרת שזה בסדר, ודאי שעליו להיות עדין וקשוב למה האישה רוצה ואומרת, ולשפת הגוף של האישה, אבל לא כל הגברים רגישים ועדינים, כידוע.

לאור מה שחווית, לדעתי רצוי מאוד שתגיעי להתייעץ עם אשת מקצוע - עובדת סוציאלית או פסיכולוגית, כדי שאפשר יהיה לעבד את החוויות שחווית ולבחון האם צריך לעשות עם זה משהו נוסף, כמו אפילו שלקול האם להתלונן עליו במסגרת כלשהי, במידה ומעשיו אכן היו פגיעה מינית בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

א
    10/01/2013

תודה על תשובתך, לא קיימנו יחסי מין מלאים (אף פעם לא שכבתי ואמרתי לו שאני רוצה לחכות עד החתונה) אך היה מגע וזה היה הרבה בגלל לחץ גם תוך כדי לפעמים הייתי בוכה וגם אחרי בכיתי

לגבי מקום עבודתי הוסבר לי למה פוטרתי אך אני תוהה אם המצב לא השפיע עלי
    הסיבה שחששתי למקום עבודתי היא שזאת שהכירה ביננו עובדת איתי וחששתי שאם אספר לה הוא יצליח לסכסך בינינו (היא מעלי מבחינה סמכותית)
    עכשיו שאני מסיימת לעבוד שם אני תוהה אם כדי לשפוך הכל ולספר לה זה מרגיש לי כמו גוש בלב ואני לא יודעת מה לעשות

מה ההגדרה המדוייקת של פגיעה מינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף לתשובה -געגועים לגבר אלים....

א
    10/01/2013

בנוסף הוא היה מאוד מודע למצבי הרגיש ולחוסר הניסיון שלי אפילו פעם אחת שאל אותי אם הוא צריך לשבור משהו כדי ש"דברים" יתחילו לזוז כמו כן היה מציע לי כל מיני אקטים שלא רציתי ואומר לי לכמה זמן יוכל לספק אותו אותו אקט-לא הסכמתי להרבה דברים למזלי אך נורא קשה לי עם הקרבה הרגשית והגופנית שהייתה ביננו מה אם בחיים לא אצליח לשכוח אותו. למרות שבסוף הוא רצה שנחזור לא הסכמתי בגלל בעיות האלימות שלו והלחץ שהוא נוטה להפעיל מבחינתו בתולה צריכה לשכב אחרי שבועיים. אני בגיל בוגר יחסית אבל מגע זה משהו שמאוד חשוב לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקיפה מינית

דורית כהן
    12/01/2013

על פי ויקיפדיה: תקיפה מינית היא תקיפה בעלת אופי מיני המתבצעת כלפי אדם אחר, ללא הסכמתו או בניגוד לחוק. תחת המטריה של תקיפה מינית נכללים, בין השאר, מגע בעל אופי מיני באמצעות גופו של התוקף או באמצעות חפץ. העבירות מוגדרות על פי החוק והן: מעשה מגונה, אונס ומעשה סדום בכפייה. יש הרואים גם בהטרדה מינית סוג של תקיפה מינית, ויש המעדיפים להבחין בין השתיים, ולייחס את המושג "תקיפה מינית" למעשים, ואת המושג "הטרדה מינית" - לדיבורים, בשל בעיה הגדרתית זו, תקיפה מינית נכללת תחת אלימות מינית, הכוללת כל סוג של אלימות ופגיעה בעלי אופי מיני.
    ברור שאם את בכית תוך כדי משום שלא רצית ולא הסכמת, והוא הפעיל עלייך לחץ - היתה כאן תקיפה מינית, לא רק הטרדה.
    אני חושבת שכדאי לך להתייעץ עם עובדת סוציאלית מלשכת הרווחה הסמוכה למקום מגורייך והיא תוכל להדריך אותך ולתמוך בך.
    סביר להניח שכמו שהוא התייחס אליך- הוא מתייחס כך לצעירות אחרות, ואולי אם תעשי משהו בקשר לכך - זה יעצור אותו!

עלי לומר שכמעט כל אישה חווה בחייה - לפחות פעם אחת - חווייה כזאת,כאשר גבר לוחץ עליה להתקדם לכיוון יחסי מין מלאים, ואכן יש נשים לא מנוסות שאינן יודעות איך להבהיר לגבר מה מתאים ומה לא.
    הבעייה היא שיש חלקים במגע הגופני הזה שהינם מאוד נעימים וזה גורם לשני בני הזוג להרגיש יותר ויותר "מחורמנים". על כן חשוב להבהיר מראש לגבר במידת האפשר מה כוונותייך. אם אינך רוצה יחסי מין מלאים - זו זכותך המלאה!!! עליו לכבד זאת. מצד שני עלייך לדעת שלגברים קשה מאוד להתאפק ולהימנע מחדירה, וכי זה דורש מהם מאמץ ויכולת שליטה עצמית חזקה. לכן כל הסיטואציה הזאת של חיבוקים ומיזמוזים הינה קצת מסוכנת ועלייך להיות מסוגלת לסמוך לגמרי על בן הזוג איתו את עושה זאת. על כן ממש לא נכון להישאר איתו בקשר,כי הוא לגמרי שקוע בצרכים שלו ולא מכבד אותך.

את צריכה להפריד בין הצורך שלך בחיבוק ומגע גופני וקירבה - מה שהוא נתן לך וזה היה לך נעים, לבין החלקים האלימים והמלחיצים שלו. אצלו אי אפשר היה לקבל את החלק הטוב בלי החלק הרע. לכן - אל תתפתי לחזור אליו. זו היתה מערכת יחסים של ניצול רגשי ומיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במרכז הישראלי לנפגעי כתות

שרי
    05/02/2013

ישנו צוות מקצועי קשוב ורגיש, עם המון נסיון במקרים דומים לשלך, של אנשים שמצאו עצמם בקשר זוגי הרסני ללא יכולת להתנתק, תנסי לפנות אליהם.
    בהצלחה. מגיע לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו