זוגיות עם גרושה פלוס אחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות עם גרושה פלוס אחד
    שי
    10/01/2013

אני בזוגיות מזה כבר 4 חודשים עם בחורה בת 26 עם ילדה אני בן 28 הקשר שלנו הוא מדהים ,כימיה מעולה , הבנה , כיף , ותקשורת מצויינת .
    יש לי קצת בעיה עם העובדה שהיא עם ילדה כיצד אני יכול לקבל גם את זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות עם גרושה פלוס אחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתחבר לחינוך, להורות

עדי בדיחי
    11/01/2013

שלום שי,

לא כולנו יכולים לקבל עובדה כזאת בתוך מערכת זוגית. אנחנו צריכים להיות ערוכים לצרף עוד צלע לתוך המערכת- צלע תובענית, דרשנית שלא פעם דוחקת את הזוגיות ופחות תאפשר חופש זוגי כפי שהיינו רוצים בתור רווקים.

אני מציעה לך לנסות לקרוא קצת ברשת על הנושא, גם על הורות. אם זה לא יספיק, אפשרי להתייעץ טלפונית או בפגישות עם איש מקצוע שיעזור לך לכוון את עצמך למסלול המתאים. אני חושבת שזה יהיה פספוס גדול אם לא תרכוש כלים נכונים להתמודד בקשר- כיוון שאתה מתאר אמנם בקצרה אך "לעינין" כמה טוב לך איתה. אם תצליח להתחבר לילדה, להתחבר להורות, להתחבר לחינוך- יהיה לך הרבה יותר פשוט. אם תצליח להבין איזו דמות משמעותית אתה יכול להוות לילדה הזאת- אולי גם יהיה לך קל יותר להשקיע בילדה עצמה ולראות אותה בתור חלק מחייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו