בעיה בנישואים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה בנישואים
    תומר
    10/01/2013

אני ואישתי נשואים כ 4שנים והכל באמת היה טוב אף פעם לא רבנו אפילו ותמיד היה לנו כיף ביחד. הכל קצת השתנה מהרגע שבא לנו ילד לעולם בערך לפני שנה
    אני מבין ויודע שילד מביא לשינוי במערכת יחסים ובחיים כלל לטובה כמובן אבל מאז אני ואישתי רבים הרבה אנחנו לא מסכימים על הרבה דברים בעיקר על צורת הגידול של הילד . אני חושב שאישתי קצת חרדתית ואני יותר משחורר . הבעיה בנושא המיני , אישתי אף פעם לא יוזמת סקס ורק שאני אפשר להגיד מתחנן ומציק היא מסכימה וזה גם כדי לרצות אותי . אני ממש מרגיש שאני לא יודע מה לעשות דיברתי איתה על זה והיא אמרה שהיא תשתדל ליזום אבל זה לא קורה אף פעם. שאני מחבק אותה או מלטף היא מתלוננת שלא נח לה ואני מציק וזה מבאס להרגיש מציק למרות שאני רוצה רק להראות חום . מה שמטייד אותי זה אנחנו עדיין לא בני שלושים וזה נראה לי עצוב להתנהג בצורה כזאת במיוחד שכל החיים לפנינו אז מה יהיה עוד 10 שנים לא נשכב בכלל . אני כל הזמן מחמיא לה ומחבק ונותן לה הרגשה טובה אבל הקור המיני הזה כבר נמאס עליי לא יודע מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בנישואים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקשורת ויחסים

עדי בדיחי
    11/01/2013

הי תומר,

אני בטוחה שמה שאתם עוברים- עוברים הרבה אחרים. ילד ראשון הוא כמובן ברכה ומזל טוב, עם זאת הוא מביא לשינויים לא פשוטים במערכת היחסים הזוגית. אם זה הדחיקה של מקום הזוגיות למקום קטן יותר, המערכת מתערערת ושוב צריך למצוא לכל נפש בבית את מקומה, ופתאום נכנסת מערכת הורית. אף אחד לא מלמד אותנו להיות הורה, לעומת זאת- למדנו מה זה להיות בני זוג, בד"כ ע"י מערכות יחסים בעבר שעזרו לנו ל"השתכלל". הפעם - אתה אבא ואת אמא, וזהו. עכשיו תתמודדו.

בשלב זה כל אחד מביא את "שלו" וסביר שיהיו חילוקי דעות סביב הגידול שלו. זה בסדר שיהיה צד אחד יותר חרד וצד אחד פחות, זה קורה הרבה ובעיקר בהורות טריה. התחושה של אמא ואבא הן חשובות, גם לילד, ואיפה שאתה יכול לבוא לקראתה עשה זאת. היא מיוזמתה גם תוכל להיות גמישה יותר- תלוי איזה מראה אתה תציב לה.

לגבי יחסים אינטימיים- נשאלת השאלה האם זה היה תמיד כך או רק מהלידה. יתכן והעימותים ביניכם גררו גם חוסר חשק מצידה להתקרבות אינטימית, הרי יש קשר ישיר בין מה שקורה ביניכם זוגית לבין מה שקורה ביניכם מינית.

אני מציעה שבשלב ראשון תנסו לפתור ולהגיע לתוכנית פעולה מול הילד שמקובלת פחות או יותר על שניכם. אם אין הסכמה, לפחות להסכים כי שניכם שונים וכשאתה שומר עליו הוא יקבל אותך כפי שאתה מבין שטוב ונכון לטפל בו, וכנ"ל לגביה. אתם צריכים לשבת על זה "חזק" ולמצוא מכנים משותפים לגבי גידול הילד, גם לטובתו. גם הוא כדאי שיחווה הורות מיטיבה ככל שאפשר.

אשמח לשמוע מה מתקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו