לא מצליחה לקרוא את הבחור

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לקרוא את הבחור
    נירית
    13/01/2013

יצאתי לפני כשנה עם בחור שמצא חן בעיני אבל אחרי כחודש נפרדנו כי עשיתי לו סצינה והרגשתי שהוא לא מספיק רציני ונפרדנו ..אך באיזשהו מקום היתה לי חרטה ורציתי לנסות שוב.. עכשיו אחרי כשנה יצר איתי קשר שוב וניסה לייזום פגישה אך ניסינו לקבוע כמה פעמים וזה לא הסתדר חלק כי אני באמת לא יכולתי וחלק כי אני לא מרגישה שהוא ממש עקבי...בכל זאת בסופש האחרון ניפגשנו במקרה כלומר אני יצאתי עם חברה לאכול והוא במקרה היה שם עם חברים שלו והוא שם לב אליי וניגש להגיד לי שלום ולדבר איתי.. היה מתח ושנינו היינו נבוכים.. גם חברה שלי הרגישה את זה ואמרה שנראה לה שהוא מעוניין.. אך הוא לא יצר קשר אחרי.. ציפיתי שלפחות יכתוב סמס ששמחתי לראותך... ואני גם לא מבינה למה הוא לא יוזם שוב פגישה.. הוא לא רציני? או לא מעוניין בי מספיק.. השאלה איך להתנהל? אני לא חושבת שאני צריכה לייזום אבל אם הוא יוזם ופונה ומציע שוב להיפגש אני כבר לא יודעת איך להגיב... אם לסנן אותו קצת ולהיות קרה או ליזרום ולתת צ'אנס.. אני מרגישה באיזשהו מקום לא בטוח אבל שנתתי לו להבין שאני רוצה אותו ושכשהוא ירצה להיפגש איתי אז אני ישר ארצה..

תודה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לקרוא את הבחור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת יותר אקטיביות

עדי בדיחי
    14/01/2013

שלום נירית,

במצב כזה המלצתי היא להיות קצת יותר אמיתית ופחות לשחק אותה קשה להשגה. ולמה? שניכם נמצאים במבוכה, שניכם כן רוצים להמשיך את הקשר ולהתראות- אך שניכם חוששים ומפחדים מה הצד השני יגיד, ונשארים מבוצרים על אחד בעמדתו. בינתיים היה יכול להירקם פה קשר משמעותי, ובגלל ה"משחקים" והמחשבות האישיות של כל אחד במבצרו- הכל מתפספס.

לכן אני סבורה שכדאי שתסמסי לו בהחלט, שהיה נחמד לראות אותו באותו מפגש ספונטני ולראות איך זה מתפתח.. חבל לך לפספס מישהו שאת חושבת עליו בכיוון רציני.

מעבר לזה, נסי להבין כי גם הבחור שנמצא מולך חושש, וגם הוא לא רוצה לקבל דחיה. ואם תסתכלי עליו באותה משבצת שאת עומדת בה- יהיה לך קל יותר גם ליזום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! שאלת המשך

נירית
    15/01/2013

תודה רבה על המענה המהיר... פשוט ההתנהלות שלו וההתנהגות שלו משדרת משהו ילדותי ולא רציני ואם זה ככה כבר עכשיו בהתחלה אז למה יש לצפות בהמשך? זה התנהגות של מישהו מבולבל ולא סגור וגם לא עקבי ולא יציב... אם אתה גבר ואתה רוצה אותי אז תראה לי נכונות... ופה הוא כאילו לא יותר מידי משקיע מאמצים... ככה אני רואה את זה... אני טועה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבדוק ואז להחליט

עדי בדיחי
    15/01/2013

שלום נירית,

יתכן ואת טועה. אני עדיין בעמדה של "יחס גורר יחס", כשאת תפסיקי לבחון אותו ואת ההתנהלות שלו מולך, וכמה הוא "גבר", יתכן והוא יחוש בטוח יותר ליזום. אני מניחה שאתם צעירים מאוד, ועל כן כל עינין החיזור הוא מאוד משמעותי. אני מסכימה. אבל בכל זאת, כשמדובר בקשר שיכול להיות קשר שהוא כן רציני- למה פשוט לא להתחיל אותו "אמיתי" ולבדוק לאן הוא זורם. כולנו בוחנים את בן הזוג במידה זו או אחרת, זה תקין ולגיטימי, אך לדעתי החודש הזה שניתן בזמנו עדיין לא מספיק, עובדה שחזרתם להיות בקשר מסוים מאז. בשניכם יש רצון להמשיך.

אז אם ממשיכים, ממשיכים נקי. הציעי לו לצאת, בדקי איך הרגשת במהלך הפגישה, ואם עדיין תחושי שהוא חסר ביטחון לאורך הפגישות ושזה לא מה שאת מחפשת- את יכולה לסמן "וי" עליו, שבדקת, ונוכחת לדעת שהוא לא מתאים לך. אך את זה טרם עשית למעשה.. בדקי- וקבלי תשוב אמיתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך להתייחסות וסיבת הפניה מלכתחילה

נירית
    15/01/2013

כן אבל ניסינו לתאם כמה פעמים חלקם זה גם היה ביוזמתי למשל הפעם האחרונה שהיינו צריכים להיפגש אז לא יכולתי ואז שאלתי אותו אם בא לו להיפגש יום למחרת ועל כך הוא פשוט כבר לא הגיב... הוא כאילו מנסה משהו ולא עד הסוף אולי יש לו עוד כמה אופציות אבל עדיין אני לא חושבת שזאת סיבה לא לענות בכלל... והנה אני נתקלת בכך שוב.. כל היום אנחנו שנינו מחוברים בג'ימייל ויש שם צ'ט להתכתב כבר כמה פעמים התכתבנו שם.. אז פניתי אליו היום אחרי שראיתי שממנו זה לא יבוא...למרות שניפגשנו במקרה בסופ"ש... והנה הוא לא התייחס אפילו לפניה שלי ואפילו לא ענה לי... אני חושבת שזה ממש לא יפה לא לענות... זה לא ברור לי ההתנהלות שלו לכן פניתי מלכתחילה לקבל עצה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על החידוד החשוב- את צודקת

עדי בדיחי
    15/01/2013

שלום נירית וערב טוב,

עכשיו כשחידדת יותר שאת דווקא כן אקטיבית ויוזמת, אני יכולה יותר להבין את השאלה שלך. אז תודה לך על החידוד והפירוט.

את צודקת- יש בו משהו לא בשל, לא אפוי לחלוטין להיכנס לקשר. העובדה שעדיין משחק איזה משחק של מחבואים מולך, למרות שכבר יזמת, העובדה שהוא לא עונה- יש בזה משהו חשוב.

לכן אני לגמרי איתך בעינין הזה, את בהחלט לא אמורה להמשיך ליזום אלא פשוט להיעלם כרגע מהאופק, ולראות מה מתפתח. אם הוא לא עונה ולא פעם אחת- אין לך מה להשקיע. נחכה להתפתחויות ואם תרצי המשיכי לעדכן- אשמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו