מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עדיין אוהבאיליה13/01/2013
אני והאקסית שלי נפרדנו בערך לפני חצי שנה
ויש לי הרגשה שאני עדיין אוהב אותה
קודם כל אני לא מקבל סיפוק משום דבר וכשאני אומר שום דבר אני מתכוון לזה
אחר כך קרה מקרה שבאתי לבית ספר הקודם וראיתי אותה אבל היא התעלמה ממני ואני בהיתי בה כמו מטומטם
ועכשיו היא הייתה במועדון כלשהו לא חשוב שמות....אבסנט
וגם כמה מכרים שלי היו שמה והם סיפרו לי לא יודע אם הם חשבו שזה יפגע בי אבל הם אמרו לי שהיא התמזמזה עם איזה גבר והיא רודפת אחרייהם ופשוט זה מושך אותי כי אני רוצה להיות הגבר שלה ואני לא רוצה שהרגשות האלה יעלמו אבל אני יודע שאני לא אוכל לגרום לה להרגיש כמוני אף פעם...
מה לעשות במקרה הזה כי שום דבר לא מזיז לי וזה מוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהירות-לעצור את הלופ
עדי בדיחי14/01/2013שלום איליה,
יש מצבים בהם ההתגברות על פרידה, בעיקר טראומתית, היא קשה ואיטית. לפעמים לוקח באמת הרבה זמן עד שמצליחים להמשיך הלאה.
אתה מתאר שני דברים- האחד ברמה הזוגית, שאתה עדיין רוצה בה, השני ברמה האישית- אתה מאבד עינין בהרבה תחומים ולא מוצא סיפוק. זה ועוד זה מביאים אותך למצב של התעסקות רק בה. אם זה להגיע לבית הספר, לברר מה קורה איתה ולחשוב עליה ללא הפסקה.
כדי לעצור את הלופ הזה יש לחשוב רגע ולהבין לאן המצב הזה מביא אותך. לצערי ככל שתמשיך עם ההתעסקות בה ושקיעה במצב הזה, אתה לאט לאט תיסגר ותצטצמם עוד יותר ממה שאתה כרגע, לתוך עולם סגור, וללא רצון לעשות הרבה בנידון. עכשיו כשאתה כותב פה - זה צעד ראשון לעזור לך לצאת מזה. אני מבינה את הרצון הגדול להיות איתה לא משנה מה, אבל אין רצון כזה בצד השני וככל שתנסה- זה יתרחק ממך. לפעמים עלינו להבין שפרידות תכליתן היא להתחיל מחדש, ז"א, הסוף מביא להתחלות אחרות. אז המלצתי היא לעכל את האובדן, להמשיך לשתף מה עובר עליך. מעבר לכך אם אתה חש שלאורך הזמן אתה ממשיך לאבד עינין בכל המסביב- ללא ספק לפנות לאיש מקצוע, נוסח פסיכולוג או עו"ס, ולקבל תמיכה וכלים מתאימים. אתה צעיר, כך נראה לי- חבל לך להישאר במצב הזה.
בהצלחה רבה והמשך לעדכן,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)