מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רוצה זוגיותנעם18/01/2013
היו לי שתי מערכות זוגיות שאפשר להחשיב בחיי אני בת 23
אחת שנתיים ועוד 4 חודשים ואחת כמעט 7
את החבר הראשון הייתי מאוהבת אהבתי קיבלתי גם על חשבון עצמי ראיתי אותנו ביחד
אבל אחרי תקופה נבהלתי מהדרך שלו ומאיך שהחיים שלי איתו היו
החבר השני היה לי טוב איתו אבל לא אהבתי ולא התאהבתי היה נוח ומוזר לי שנשארתי בגלל זה.
ועכשיו למרות שלומדת ויש דברים שממלאים את חיי בהרגשה כחודש לבד, ורוצה זוגיות
או יותר נכון רוצה את השתוקקות לראות ולהיות עם בן הזוג, להתאהב ולאהוב לדעת מה שלא הצלחתי לעשות עם בני הזוג הקודמים, להתעניין בו באמת, לקבל אותו ואת השוני שבינינו עד הסוף. להיות מוכנה לשמור על עצמי אבל גם לוותר לפעמים בשביל בן הזוג
אני לא רוצה להיכנס למצב שאני הרבה מאוד זמן לבד, אני רוצה כן להכיר, אבל לא רוצה להגיע למצב כמו עפ הקשר האחרון, שבגלל שכן יש משהו יותר נוח בביחד, להשאר שם ולא להמשיך הלאה, אם אל הלבד והחופש שלי, או לאפשרות לבן זוג הבא
מפחיד לנסות להכיר עוד הפעם, כמו שאמרתי נשארתי עם האחרון כי כבר הכרתי וחשבתי טוב אולי יתפתח מעבר
יש ניסיונות לשידוכים אולי אצא לברים קצת ואתר הכרויות שדי מאכזב בגדול
איך מגיעים למנוחה ולנחלה של זוגיות אחת ויחידה שבה מוכנים להשקיע הכל
חשבתי שהיה לי את זה, והיה לי את זה בפעם הראשונה אבל גם זה נהרס... ואולי זה הצל של הזוגיות ההיא... שאם איתו זה לא עבד אז שום דבר לא יעבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את במקום הנכון
דורית כהן20/01/2013נעם היקרה, לדעתי את במקום שהוא בדיוק "נכון". הצלחת להתנתק מן החבר ה"נוח" ולהבין שחשוב לך להיות מאוהבת.
העניין הוא שכאשר מאוהבים - הכל "עולה יותר ביוקר": נפגעים יותר, מוותרים יותר,מרגישים יותר חזק, מפחדים יותר שמא זה ייגמר...
ובכל זאת, כולנו רוצים להתאהב...כי זה כזה כיף.
אני מאמינה שכל מערכת יחסים הינה תיקון מסויים של כל המערכות הקודמות, ובהמשך היא מלמדת אותנו שיעור נוסף שחשוב לנו ללמוד.
כך שאת במקום הנכון, ועל פי מה שכתבת, את מאוד רוצה להתאהב, ומן הסתם את גם משדרת זאת לסביבה שלך, ועל כן סביר להניח שזה יקרה בעתיד הקרוב, לא כי אני מגדת עתידות, אלא כי זה הכי טבעי שאם תפגשי את האדם המתאים הבא, את במילא משדרת את הצרוך שלך באהבה ובזוגיות, וכל מה שעלייך לעשות הוא לחכות בסבלנות לפגוש את הגבר המתאים...חודש בלי זוגיות זה כלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)