מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצובה מהמצבמישהי19/01/2013
שלום רב
אני ובעלי נשואים כבר מעל ל20 שנה אנחנו זוג צעיר בניי 42 עם ילדים גדולים התחתנו מאהבה אבל לאן נעלמה לעזאזל?
אנחנו שנינו עסוקים המון שעות בעבודה באימהות חולות נכנסים הביתה מאוחר כשהוא תוך כדיי אכילה נרדם אנחנו לא מספיקים לדבר על כלום ואם כבר מדברים מהר מאוד זו הופכת למריבה .אני מרגישה שהוא בורח מהבית הוא אף פעם לא יכנס מוקדם ואם הוא צריך לזור הביתה אז ילך קודם למקומות אחרים למשל בשבת בבוקר הוא הולך לבית הכנסת במקום לחזור ולהיות איתנו הוא הולך לאמא שלו שם שוכח מעצמו וכשכבר חוזר נכנס לישון קם לאכול ושוב הולך לבית הכנסת אני מתעצבת מתחילה לצרוח לקלל ושום דבר לא עוזר .
בקיץ כשכולם לוקחים חופשה אני צריכה להתחנן לבכות כדיי שיקח חופש והוא לא מסכים אבל אם אציע לו לקחת סתם יום חופש ללכת לצימר לכמה שעות הוא ישמח ויהפוך עולמות כדיי לקחת חופש אבל כמובן שאני כבר לא רוצה אני מרגישה שאין לו צורך בי רק לסקס שגם זה כבר אין אני עצובה רוב היום וחושבת לאן הלך הכל? אני בוכה נכנסת לדכאון ולא מזיז לו כלום
נמאסססססססססס לי
אנא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעולות שבונות או הורסות אהבה
דורית כהן20/01/2013מישהי היקרה,צר לי על המצב אליו הגעתם בזוגיות שלכם.
אבל בעצמך את מתארת את חיי היום-יום שלכם, ותראי שזה הגיוני למה הוא לא מגיע הביתה: כאשרהוא מגיע הביתה הוא "זוכה" לעצבנות, ריבים, צרחות, קללות, תלונות, ואין לו סקס.
אי אפשר להמשיך ולעשות את כל הפעולות השליליות שתיארת ולקוות שתופיע אהבה יש מאין.
כדי שאהבה תחזור לשכון בביתכם, שניכם צריכים להכניס אותה בחזרה לבית בצורה פעילה.
אהבה זו לא רק תחושה נפלאה, זוהי גם פעולה, או ליתר דיוק הרבה פעולות אוהבות: לאהוב פירושו להיות רגיש לצרכים של האחר ולהעניק לו כמה שיותר מן הצרכים האלו. וכמו כן - לדבר דיבורים נעימים, לפרגן, להחמיא, להעריך ולהכיר במעשים טובים - קטנים וגדולים - של האחר. ועוד ועוד פעולות שמביעות אהבה. כאשר הפעולות שאתם עושים הן הפוכות - האהבה נמחקת ומתפוגגת תוך זמן קצר, ומתחילים לחפש אותה במקומות אחרים. כרגע הוא מוצא זאת אצל ההורים שלו.
אני משערת שאת לא יכולה להרים את המשימה הגדולה הזאת - להפוך את הפעולות השליליות לחיוביות - לבדך. זה אמנם לא בלתי אפשרי, אבל כאשר עושים זאת לבד זה לקוח הרבה יותר זמן, והסיכוי להתייאש באמצע הוא מאוד גדול.
לכן אם תצליחי להביא אותו לייעוץ זוגי - אני מקווה ששניכם תתחילו - אפילו בצורה מלאכותית בתחילה - לפעול פעולות קטנות שבונות אהבה, וככל שתשתפו בכך פעולה, יהיה יותר קל ויותר מהר לתקן את המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)