מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חבר לשעבר מוזר....עינת23/01/2013
דורית שלום,
יצא לי לשלוח לך כבר מייל על אותו עניין,שיש לו לצערי המשך לא ברור..,אשמח לקבל את תגובתך האישית והמקצועית פעם נוספת לאור ההתפתחות האחרונה בנושא..,תודה.
קוראים לי עופרי אני בת 29.לפני 13 שנה יצא לי ללמוד באותה שכבה באותו בית ספר,עם בחור שמאוד מאוד חיבבתי.זה היה הדדי ביותר,היה ביננו קשר ניסתר שאפילו לא גילינו אחד לשנייה על חיבה מיוחדת אחד לשנייה.אחרי שנה אחת בבית ספר הוא עזב,ולא ראינו אחד את השנייה 13 שנה.לפני שנתיים ניזכרתי בו ושלחתי לו חברות בפייסבוק,הוא אישר אותי ויצאנו אחרי יומיים.התרסקנו אחד על השנייה,הייתה ביננו משיכה מיוחדת ששנינו לא חווינו לפני עם אף אחד.היינו חודש וחצי ביחד,ונפרדנו הוא בדיוק התחיל את התואר הראשון שלו ולא ידע איך להתמודד עם כמות והקושי של החומר ונכנס ללחץ.כאב לי מאוד שנפרדנו,זה היה ביוזמתו ..,אחרי כמה חודשים יצרתי איתו קשר בצאט שבמייל והוא ענה לי והמשיך לשאול אותי שאלות ענייניות כמו מה חדש מה את עושה עם מי הלכת וכו..,יצא שהצאט שלי התנתק ל 50 דקות,והתגובה שלו הייתה כזאת:??????????????,שלחתי לו הודעה שהצלחתי להתחבר לצאט אם הוא רוצה לבוא לים,והוא לא ענה לי...,שלחתי לו יומיים אחרי אם יש לו חברה וגם הוא לא ענה.לא היינו בקשר מאז שנה נוספת בכלל,אנחנו גם לא חברים בפייסבוק כי מחקתי אותו.ופתאום אחרי שנה הוא התקשר אלי בבוקר,לא זיהיתי אותו כי לא היה לי את הטלפון שלו שכחתי מימנו..,שהוא הזדהה שאלתי אותו מה אתה רוצה???!!!,והוא ענה לי נזכרתי בך התקשרתי לשאול מה קורה.אמרתי לו שאני לא יכולה לדבר עכשיו ושהוא יכול להתקשר מאוחר יותר.הוא חזר אלי רק אחרי 3 שבועות בהודעה.גם לא יכולתי לדבר יותר מידי ואמרתי לו שיתקשר מחר אני יענה.הוא לא חזר אלי בכלל,ואחרי שבוע שלחתי לו הודעה בפייסבוק,שבו אנחנו לא חברים,שאני אשמח לשוחח איתו אני רק מקווה שהוא לא התקשר למשהו אחר..,והתכוונתי לסתם להעביר איתי את הזמן..,הוא לא ענה אבל פירסם בקיר שלו את השיר אני נשבע לך של משה פרץ.לא חזרתי אליו בכלל והקשר נותק לחצי שנה נוספת.אתמול הוא הציע לי לחבור למעין אתר היכרויות עולמי.שלחתי לו הודעה במייל מה זה האתר הזה ומה הוא עשה שם,והוא לא עונה.אני לא יודעת כבר איך להגיב..,אין לי מושג איך לפענח אותו ומה הוא רוצה מימני...,אני ממש אשמח לקבל את חוות דעתך המקצועית ולפי ראות עיניך מה את חושבת שהוא רוצה מהחיים שלי,ואיך להגיב לכל העניין...
אשמח לקבל תשובה:)
עופרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כך לא מתנהג "בחור שרוצה בחורה"
דורית כהן24/01/2013עינת היקרה, נראה לי שהידיד הזה מתקשה לתקשר, ולתחזק קשר.
נראה לי שהוא שקוע בעצמו, ולא רגיש אלייך.לא חושב על מה עובר עלייך כאשר הוא לא חוזר אלייך.
אין לי הרבה מה להוסיף, חוץ מאשר לגבי הקשר האחרון שסיפרת עליו - שהוא טריק של האינטרנט. זה קורה המון שאתר ספאם משתלט על רשימת המיילים של בעל תיבת דואר מסויימת ושולח לכל המכותבים שלו הודעה על חברות ברשת והזמנה להירשם לרשת, לרוב בכלל ללא ידיעתו של בעל התיבת הדואר.
כך שנראה לי שהתקשורתהאחרונה היתה מן הסוג הזה, ללא ידיעתו, ולא ביוזמתו.
אני במקומך הייתי מרפה מן הקשר הזה ולא מפנטזת עליו. "בחור שרוצה בחורה" בדך כלל יוצא לצייד, בייחוד אם היא משדרת לו אורות ירוקים. כך שנראה לי שהוא לא מספיק רוצה להיות איתך בקשר. יתכן גם שיש לו מישהי אחרת על הכוונת ואת מהווה עבורו אלטרנטיבה כאשר הבחורה בה הוא מעוניין אינה זמינה. זוהי כמובן רק השערה, לאור חוסר העניין וההיעלמויות שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)