מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם היא גרידית ?אברהם24/01/2013
אני תוהה האם חברתי גרידית או שאני שופט אותה לא נכון ולא בצדק.
בשבוע שעבר היא קנתה בבית טבע קופסת ויטמינים כלשהי שאמורה הייתה לשפר הרגשה וכו'.
לאחר שניסתה את התוסף במשך יומיים וחוותה כאבי בטן קלים חזרה לחנות ובקשה את כספה חזרה, בטענה שהמוכר שכנע אותה שזה יעזור. מדובר ב 100 שקלים וכבר מספר ימים היא עסוקה בזה, מתקשרת, מתעצבנת ולא מוותרת.
לי זה נראה מגוחך וגרידי. היא מאד כועסת על שאני שופט אותה אבל אני מרגיש שזה ממש נוגד את הערכים שלי.
אנחנו לפני מיסוד יחסים והנושא מטריד אותי.
אשמח להתייחסותכן.
אברהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היא גרידית ? צריך לבדוק
עדי בדיחי25/01/2013שלום אברהם,
כדי לקבוע שאשתך גרידית אתה צריך לראות את ההתנהגות הזאת בעוד ועוד תחומים. אם זה משהו עקרוני, פרנציפ, והיא דורשת פיצוי תמורת המוצר- זה אחד, ואולי יכול להעיד על כך שהיא יודעת להיות צרכנית נבונה ששומרת על זכויותיה. אך אם מדובר בעוד תחומים, הן רגשיים והן קונקרטיים- של חמדנות, ראיה אינטרסנטית, וכיוצ"ב- אז אולי זה יכול להעיד על האופי שלה.
כך או כך זה אמור להתבטא בעוד תחומים.
יש פעמים שאנחנו מרגישים שעבדו עלינו, רימו אותנו, השקענו הרבה מאמץ, משאבים וכסף ובסוף לא קיבלנו מה שרציני- יתכן ועקב התסכול הזה היא פועלת כך. אני מכירה הרבה אנשים שהיו פועלים כמוה.
נקודה אחרת היא שאנחנו לא יודעים איך מוצר זה או אחר ישפיע על אדם X ולכן מראש כמובן אנחנו לוקחים את הסיכון עם כל תרופה או תוסף, שיתכן ולא נקבל ממנו את מבוקשנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)