רצון לקשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רצון לקשר
    קרן
    25/01/2013

אולי זה הגיוני אבל לי זה מוזר
    בשעה טובה נגמר קשר לפני חודש, ולמרות שאני יודעת שהיו בעיות בקשר הקודם בגללי גם, ואני יודעת שאני צריכה להתחזק עם עצמי ועם חברים שלי ולא לבוא לקשר עם ציפיות מוגזמות שבעצם ימלאו חסרים אצלי, ואז אולי הקשר יהיה טוב יותר ונכו יותר, עדיין רוצה להכיר רוצה להיות מחוזרת.... ולא ממש מצליחה להכיר, אתר הכרויות לא ממש עובד מסיבה לא קרה כלום הכרויות מחברים גם לא התקדם... האם להתעסק בזה בכלל? או להמשיך לחיות ולהעצים את עצמי ומה, זה "יגיע לבד"...?
    מפחיד אותי שנשארתי לפחות חודש יותר מדי כי ידעתי שכנראה ואכן אהיה לבד ולמה זה כן פחות כיף לבד מאשר ביחד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רצון לקשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר קפצת למים הקרים...תתחילי לשחות

דורית כהן
    27/01/2013

תמר היקרה, אני חושבת שקיבלת את ההחלטה הנכונה, ויש זמנים או מצבים בחיים שמאלצים אותנו לבחור בחירות קשות. החלטת לסיים את הקשר והתעכבת לבצע זאת בגלל החשש להישאר לבד.
    אבל אם תסתכלי על נקודת הזמן בה את נמצאת, תוכלי לראות שעכשו הכל פתוח לפנייך!!! כבר עשית את ה"קפיצה למים הקרים" בכך שהחלטת על סיום הקשר.
    עכשו את מתחילה לשחות והמים מרגישים עדיין קרים, לא ידידותיים, וזה אומר שעלייך להפעיל את שרירייך וללמוד איך מסתדרים בסביבה החדשה, עד שתרגישי שיש בה דברים שאת גם אוהבת ונהנית מהם.
    אני נזכרת איך לפני המון שנים הייתי כבר נשואה כמה שנים והיתה לי חברה רווקה. דמיינתי את החיים החופשיים שלה, את האפשרויות שלה להכיר עוד ועוד גברים פוטנציאליים וקנאתי בה, שהיא חווה חוויות שלי כבר אין סיכוי לחוות...נכון שמן הסתם היא גם קינאה בי...אבל העובדה שהיה לה משהו שבאמת אין אותו למישהי שנמצאת בזוגיות - היא נכונה.
    כך שזה הזמן לחגוג את החופש, לבטא את מי שאת ושלא יכולת לתת לו ביטוי מלא כאשר היית בזוגיות הקודמת, ולהתחיל לפגוש בני זוג פוטנציאליים, בקצב שלך, לא למהר ולא להתפשר ומצד שני לא להינעל יותר מדי וכן לתת צ'אנס ל"טיפוסים" שונים, לפתוח את הלב ולחפש את הבן אדם מעבר לקליפות החיצוניות.
    הצעה מעשית - לכי לעשות את ה"פורום" של חברת לנדמרק או סדנה אחרת לצמיחה והתפתחות, גם כי זו עבודה עצמית מאוד חשובה להתפתחות האישית, וגם כי זה מקום למצוא חברויות חדשות בסביבה מאוד ידידותית, עם הרבה פחות מסיכות...

שיהיה בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו