משבר!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר!!
    רווית
    10/03/2008

שלום רב,
    אנחנו נשואים ואוהבים 3 שנים וחובקים ילד מטריף בן שנה וחצי, אנחנו חברים טובים, יש לנו תקשורת טובה ויש לנו זוגיות טובה .
    מאז לידת הילד חווינו כמה וכמה משברים שנבעו מכל השינויים מזוג לשלישיה המשבר המוכר הזה! שבהרבה דברים כן הצלחנו לעבוד, לתקן, לשפר ולהיות מודעים יותר לעצמנו ולזוגיות שלנו.
    אחת הבעיות שמאוד מטרידות ומפריעות לבן זוגי בי שאני לא משקיעה ומטפחת את עצמי כמו בתקופה שהכרנו ויש בזה מין האמת לא שאני מוזנחת אבל אני עושה את זה די לצאת לידי חובה בכל ריב כמעט הנושא הזה עולה, אני לחלוטין מסכימה איתו בעניין ואני מנסה לשפר אבל זה לא מספיק בא לי מפנים ואני לא ממש מתמידה עם זה. אני מודה הוא ניסה להגיע אלי בעניין כמעט בכל דרך אפשרית, בשיחות, בלקנות לי דברים/בגדים, לרמוז לי, לכעוס עלי וזה תופס לזמן מה ועובר לי.
    כל העניין הזה מסתבר משפיע עליו עד כדי כך שהוא לא נמשך אלי כמו בעבר, הוא טוען שזה פוגע לו בגבריות, הוא מרגיש שאני מזלזלת בו, שזה למעשה סוג של חיזוק - זה שאני משקיעה בעצמי ומטפחת את עצמי. הוא טוען שזה מוריד לו את החשק לשכב איתי והאמת זה כנראה משליך עלי בזה שהוא לא יוזם סקס וגורם לי להרגיש לא נחשקת, לא סקסית ומשליך על זה שאני לא משקיעה בעצמי כמו שהייתי פעם.. הביצה והתרנגולת...לפניי כחצי שנה גיליתי שהוא נכנס לאיזה אתר של נערות ליווי ושלח SMS - הוא טען שזה סוג של משהו שריגש אותו אבל הוא לא עשה עם זה כלום ובזה זה נגמר ושזה משהו שגרם/גורם לו לריגוש בגלל שנורא חסר לו ריגושים איתי. קיבלתי את העניין מאוד קשה, שקלתי עד כדי כך פרידה בעקבות העניין ובסופו של דבר פנינו לטיפול זוגי.
    בטיפול הוא הרגיש די מותקף לטעמי ובכלל כל החפירות בעבר ובילדות לא עשו לו טוב הגענו לנקודה בה הוא הבין שאנחנו די שונים מהבחינה הזאת, הוא נורא משקיע בעצמו, מתלבש ואוהב את זה ואני עם כל השינויים, הריון לידה לוקח לי ולקח לי זמן לחזור לעצמי ולהשקיע בעצמי. הגענו לאיזה שהיא נקודה שהבנו מאיפה כל אחד מאיתנו בא ומה הביא איתו לזוגיות הזאת ואיך בחרנו אחד את השני בלרפא את פצעי הילדות שלנו, הרגשנו שאנחנו יכולים להתמודד ולנסות לחזק ולטפח את הזוגיות שלנו והפסקנו את הטיפול באמצע לצערי ובאמת היו כמה חודשים של שקט. הפסקנו לריב וגם כשרבנו לא פגענו אחד בשני. גם עברנו לדירה חדשה, אני ניסיתי להשקיע בעצמי אך כנראה לא מספיק.. היה נראה בסה"כ שדברים הסתדרו ומסתדרים והוא עדיין הרגיש חרא ועדיין לא היה מרוצה ממני..בסופשבוע האחרון הוא יצא לבלות עם חבר וראיתי בטל' שלו איזה שהיא שיחה טלפון מוזרה בלילה מבירור התברר לי שהוא היה עם חברים במועדון והבחורה נדלקה עליו ונתנה לו את הטל' שלה לטענתו לא קרה כלום ושוב זה היה איזה שהוא סוג של ריגוש, חיזוק, שוב משהו שכנראה אני כבר לא מספקת לו. איך שגיליתי התקשרתי בעצמי לבחורה והיא אמרה לי שלא היה כלום ושהיא בסה"כ נתנה לו את הטל'. הסיפור הזה גמר אותי.. המשך בהודעה הבאה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את הרי פגועה ולא רוצה להפרד: יעוץ

זוהר
    11/03/2008

לכו ליעוץ. בחיים. אבל בחים לא תוכלי למחוק את מה שהיה בכוחות עצמך. אם תתיעצי במישהי/ו מיקצועי אז קרוב לודאי שאפילו ייצא לכם יותר טוב ממה שהיה . לא תתחרטי רק תרוויחי כלי לחיים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו