מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשר מיני עם בעלירעות31/01/2013
שלום , אשמח אם אקבל עזרה/ עצה כי אני ממש כבר אובדת עצות אז הסיפור שלי הוא כזה: הכרתי את בעלי דרך חבר משותף לא כמטרה של זיווג בנינו, ככה על הדרך... בעלי נדלק עליי והתחיל להציק לחברו ולי שהוא מאוד רוצה איתי משהו ושלפחות אנסה כחודשיים וחצי סירבתי הסכמתי רק להיות ידידה כי היה ממש כיף בחברתו .. אי הסכמה שלי נבעה מזה שלא הרגשתי משיכה, המראה החיצוני, הכימיה הפרפרים האלו התשוקה... פשוט לא הייתה שם. יום אחד הוא אמר לי בואי נלך לאכול והייתי גם ממש רעבה אז זרמתי ואמרתי לו בוא... ופתאום קלטתי שהסכמתי לדייט! אך לא הייתה לי דרך חזרה חזרתי מהדייט בהחלטה שחוץ מידידות לא יהיה כאן כלום והרגשתי מחוייבת להגיד לו את זה... אמרתי לו והוא בחר להתנתק ממני ומפה הגיעה המשיכה שלי אליו ומאז אנחנו ביחד עם הזמן התאהבתי באישיותו בכבוד שלו אליי וברצון שלו תמיד לרצות אותי ולעשות אותי מאושרת ועד היום, אהבה לא חסרה לנו, התחתנו וזה היה היום מאושר בחיי אבל תמיד לאורך כל הקשר, הרגשתי שהסקס היה צולע , שהכמיהה שלי לסקס כמעט ונעלמה ( מה שהיה לי עם החבר הראשון , תמיד רציתי עוד...) , ועכשיו אנחנו נשואים אני אוהבת אותו ולא יכולה לחיות בלי הידיעה שהוא לצידי אבל לא מצליחה למצוא את הרצון לקיים איתו יחסי מין וכשכבר מקיימים אז אין להט ותשוקה כמו שאני יודעת שצריך שיהיה! מה לעשות?!????? אשמח לעזרה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברשותך אתייחס מחר, לילה טוב.
עדי בדיחי31/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)