קשר מיני עם בעלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר מיני עם בעלי
    רעות
    31/01/2013

שלום , אשמח אם אקבל עזרה/ עצה כי אני ממש כבר אובדת עצות אז הסיפור שלי הוא כזה: הכרתי את בעלי דרך חבר משותף לא כמטרה של זיווג בנינו, ככה על הדרך... בעלי נדלק עליי והתחיל להציק לחברו ולי שהוא מאוד רוצה איתי משהו ושלפחות אנסה כחודשיים וחצי סירבתי הסכמתי רק להיות ידידה כי היה ממש כיף בחברתו .. אי הסכמה שלי נבעה מזה שלא הרגשתי משיכה, המראה החיצוני, הכימיה הפרפרים האלו התשוקה... פשוט לא הייתה שם. יום אחד הוא אמר לי בואי נלך לאכול והייתי גם ממש רעבה אז זרמתי ואמרתי לו בוא... ופתאום קלטתי שהסכמתי לדייט! אך לא הייתה לי דרך חזרה חזרתי מהדייט בהחלטה שחוץ מידידות לא יהיה כאן כלום והרגשתי מחוייבת להגיד לו את זה... אמרתי לו והוא בחר להתנתק ממני ומפה הגיעה המשיכה שלי אליו ומאז אנחנו ביחד עם הזמן התאהבתי באישיותו בכבוד שלו אליי וברצון שלו תמיד לרצות אותי ולעשות אותי מאושרת ועד היום, אהבה לא חסרה לנו, התחתנו וזה היה היום מאושר בחיי אבל תמיד לאורך כל הקשר, הרגשתי שהסקס היה צולע , שהכמיהה שלי לסקס כמעט ונעלמה ( מה שהיה לי עם החבר הראשון , תמיד רציתי עוד...) , ועכשיו אנחנו נשואים אני אוהבת אותו ולא יכולה לחיות בלי הידיעה שהוא לצידי אבל לא מצליחה למצוא את הרצון לקיים איתו יחסי מין וכשכבר מקיימים אז אין להט ותשוקה כמו שאני יודעת שצריך שיהיה! מה לעשות?!????? אשמח לעזרה!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר מיני עם בעלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברשותך אתייחס מחר, לילה טוב.

עדי בדיחי
    31/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו