מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי בזוגיות..yolanda31/01/2013
היי,
אני יוצאת עם מישהו כבר לערך שלושה חודשיים.
הקשר בינינו מאוד אינטנסיבי, ואני מרגישה שאני אוהבת אותו מאוד.
הכול הלך די הפוך על הפוך. בהתחלה לא הייתי מי יודע מה מעוניינת ובאיזה נקודה ולאור ניסיון עבר, אחרי שהכרתי יותר ויותר את האדם שעומד מולי, התחלתי להתאהב..
החברים שלו אחלה בסה"כ, יש כאלה שכבר נשואים ואותם אני מאוד מאוד מחבבת, פרט לזוג אחד שאני מרגישה שדי מעיב על ההרגשה שלי בכל מערכת היחסים בינינו.
מדובר בזוג שאני סבורה שהרמה האישית שלהם לא תואמת את זו של בן הזוג שלי. הם עברו עליות ומורדות בחיי הנישואים שלהם. הבחור אפילו עזב את הבית ובן הזוג שלי נתן לו סוג של מקלט בבית שלו. אני יודעת פרטים נוספים על החברות הזאת בין בן הזוג שלי לבין הזוג הזה מחברים של בן הזוג שלי. הרבה חושבים כמוני, שרמתם אינה תואמת את זו של בן הזוג שלי. בשלב בו הוא עזב את הבית, אשתו האשימה את בן הזוג שלי כי הוא הסיבה לכך שהיחסים ביניהם הגיע למצב שהגיע.
מעבר לרמה, אני חושבת (גם עניין של הרגשה וגם עניין של דברים שאני רואה בשטח וגם דברים ששמעתי מחברים) שהם די מנצלים את בן הזוג שלי. אני הרי מבלה במחיצתו די הרבה זמן במהלך השבוע, ורואה מה קורה שמתקבלת שיחה מאחד מהם. הוא תמיד חייב לענות או לכל היותר לחזור בזמן הכי הכי קצר שאפשר. לכל בקשה מסוימת שלהם הוא נרתם באופן מיידי. אני גם יודעת שבתקופה שבן הזוג שלי לא היה עובד, הוא היה אוסף את שני ילדיהם מהגן על בסיס יומי.
את כל הפרטים הללו אין לו מושג שאני יודעת. גם כי אני לא רוצה להסגיר את החברים שלו וגם אני לא רוצה שיחשוב שאני חופרת בעניין הזה יותר מידי.
זה מפריע לי. גם העניין של הרמה, גם העניין של הניצול, וגם התחושה שאני לא חושבת שהם ממש רוצים שתהיה לו מערכת יחסים מחייבת.
ניסיתי לעשות סוג של ניתוק בראש, ממערכת היחסים שיש לו איתם למערכת היחסים שיש לו איתי. אבל זה לא הולך לי ותמיד ההרגשה הפנימית שלי היא לא טובה כשהוא אומר שהוא קופץ אליהם.
דיברנו על זה מספר פעמים. הוא יודע שזה מפריע לי. אמרתי לו שהוא לא יכול לחייב אותי לאהוב אותם ולהיות איתם, למרות שזה לא ממש קורה, ולדעתי לא במקרה. הוא לא מעוניין לחשוף אותי אליהם יותר מידי, כי לדעתי הוא יודע שאני והם לא נסתדר.
אני לא יודעת אם אוכל להתמודד עם המצב הזה, כמו שהוא.
מה לעשות ?
תודה מראש לכל המגיבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברשותך אתייחס מחר, לילה טוב.
עדי בדיחי31/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)