מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טוב לבדקרן01/02/2013
אני יודעת שהייתי עם החבר האחרון כמה חודשיפ יותר מדי כי היה לי טוב שיש איתי מישהו אבל לאהתחברתי אליו באמת, וזה גרם לשעמום ותסכול שיצא בריבים וגרם לפרידה לא נעימה ואפילו לזה שהוא נפרד ממני ואני כיביכול רציתי להישאר רק בגללהפחד להיות לבד. וזה גם זרק אותי למחשבות על החבר הראשון וכעסים עליו ובלבול .... למה אני לא מצליחה להפרד מהבני זוג של בזמן? למה אני נשארת איתם רק בגלל שלא טוב לי לבד?הראשון מילא כנראה שאהבנו והיינו צריכים לנסות ולא היה מוצא מפיצוץ אבל האחרון? למה קשה לי להיות לבד?
אני מבואסת מהמצב החברתי שלי מרגישה לבד רוב הזמן וכשיש חבר מצפה שימלא לי את החסר קצת, או שיותר נכון להגיד שכשיש לי חבר אז הזמן עם החבריפ ושאר החיים שלי מתאזן בזכות הזמן איתו...
אני לא יודעת איך למלא את החיים שלי ולא להרגיש את הכעסים על האקסים והחוסר בחברה... אני לומדת ויש לי כמה תחביבים אבל עדיין ... וכן רואה חברים לפחות פעם בשבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בדרך הנכונה
עדי בדיחי03/02/2013שלום קרן,
כפי שכתבתי בעבר, המטרה הברורה היא לחיות את חייך ללא תלות בבן זוג שימלא את צרכייך. יש הרבה אנשים שצריכים לעבור את מה שאת עוברת כרגע כדי לפתח את ה"אני" שלהם, את העצמי שלהם- וזה מצליח בסופו של דבר.
כרגע מה שאת חווה הוא בעיקר היפרדות מהתלות הלא בריאה שהיתה לך מול האקסים שלך, ואת מחפשת את הדרך הנכונה לחיות "איתך" ולהישאר מסופקת. אני בטוחה שאם תמשיכי כך את רק תרוויחי. כפי שהסכמנו בעבר, ברגע שאת "בשלום" עם עצמך את לא משדרת מצוקה, להפך, את משדרת אינדיבידואל חזק מאוד וכזה שקשה "לשבור אותו". ברגע שאת משדרת עצמיות חזקה- אנשים מתעניינים,סקרנים לגבייך ורוצים בסביבתך. ככל שתמשיכי בדרך הזאת של למלא את הפנאי שלך ולהבין מדוע פעלת כך או אחרת בעבר, וללמוד מזה- את תראי שבסוף את תהיי עם הפרטנר המתאים, בתוך זוגיות שלא רק תמלא לך "משבצות" ריקות וצרכים בחייך, אלא גם תעשיר אותך ותאפשר לך את הזמן שלך ואת העצמיות שלך. אני בהחלט מאחלת לך את כל אלו.
המשך הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)