סקס בפעם הראשונה עם החבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סקס בפעם הראשונה עם החבר
    אנונימית
    02/02/2013

שלום, אני עוד מעט בת 21, יש לי חבר כבר כמה חודשים.
    הוא ממש רוצה לעשות סקס (אני בתולה) ואני גם רוצה אבל פוחדת מהכאב, מהדם, וכשאני חושבת על החדירה אני מקבלת תחושה של חלחלה בכל הגוף, לא מסוגלת לחשוב על זה בכלל.
    אני מרגישה שאני כבר חייבת "לתת" לו את זה. מה אני אמורה לעשות?
    אני יודעת שאני צריכה לחכות עד שאהיה מוכנה, הבעיה היא שאני כבר מזמן מוכנה, פשוט פוחדת שזה יהיה כאב בלתי נסבל שהגוף שלי לא יוכל לסבול...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס בפעם הראשונה עם החבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב ששניכם תקראו את התשובה הזאת

דורית כהן
    03/02/2013

אנונימית יקרה, סקס בפעם הראשונה זהו צעד חשוב, הרבה נשים חוששת בדיוק ממה שאת ציינת, שהחדירה תהיה כרוכה בכאב.
    הרבה לפני שלב החדירה, מאוד חשוב שתכירו היטב זה את זו, ותרגישו מספיק חופשיים להגיד מה נעים ומה לא נעים. אני מניחה שיש ביניכם הרבה התמזמזות ואני מקווה שזה משהו שהוא נעים לשניכם.
    בחדירה יש גם קצת כאב, בייחוד בפעמים הראשונות, אבל חשוב שתדעי שזה גם יכול להיות מאוד מענג!!!
    על מנת להגיע לשלב המענג, צריך להקפיד שהחדירה תיעשה לאחר הרבה משחק מקדים ומיזמוז, כי זה מה שמכניס אותך למצב עוררות מינית גבוה, ומרחיב את הנרתיק באופן טבעי. בנוסף, עליכם להצטייד בג'ל על בסיס מים שאפשר לקנות אותו בכל בית מרקחת - ונקרא "KY".
    החבר שלך צריך להתחיל את החדירה ממש בעדינות, לגעת בך קודם בנרתיק בעזרת האצבעות כדי להרגיש שאת מוכנה ורוצה בכך,ולא מתכווצת ומתנגדת.
    יתכן שיהיה עליכם לנסות מספר פעמים מבלי שתהיה חדירה, וכל פעם יהיה עליו להתקרב אליך עם האבר שלו - לא לחדור, רק לתת לך להרגיש אותו בצמוד לנרתיק שלך, עד שתרגישי שממש מתחשק לך שהוא יהיה יותר בפנים. וגם אז - כדאי שהוא יידע שאסור לו לעשות זאת בבת אחת, אלא ממש בעדינות ובהדרגה, ולהיות מרוכז בתגובות שלך ולא בעצמו.
    כי אם הוא יהיה מרוכז בעצמו, הוא ודאי ירצה להיכנס עד הסוף, וזה עלול לגרום לך לרתיעה ואת עלולה אחר כך לסחוב את הרתיעה הזאת לאורך שנים.

עד כמה את מרגישה שאת יכולה לסמוך עליו שהוא יהיה קשוב אלייך ואפילו יצליח לעצור את עצמו ולהסכים לדחיית החדירה, אם את מכווצת וחוששת?

עלייך לעשות איתו את השיחה הזאת, ולתת לו לקרוא את התשובה הזאת.

כמו כן אני ממליצה להיכנס לאתר "יחסים" ובו יש מאמר לא רע על "סקס בפעם הראשונה".
    החבר שלך צריך להבין שלבחורה זה הרבה יותר קשה, כי חודרים אליה. שיחשוב איך היה מרגיש אם מישהו היה רוצה לחדור אליו נניח לפי הטבעת. (חדירה אנאלית) מה הוא היה מרגיש לקראת מצב כזה?

בקיצור, זהו צעד גדול וצריך להתכונן אליו היטב, ולדעת שהפרטנר שלך מבין את המצב ושתוכלי לסמוך עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!! ממש עזרת לי. תודה

מיואשת
    03/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו