מתוסכלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת
    שמרית
    04/02/2013

אני ובעלי נשואים סהכ שבעה חודשים וביחד שנה ושמונה התחתנו שהייתי בהריון בחודש הרביעי חשוב לציין כי לא התחתנו בגלל ההריון. גם לי וגם לבעלי זה פרק ב ללא ילדים יש ביננו אהבה והסקס טוב לא בתדירות שהייתי רוצה אבל בהחלט מספק, מתחילת הקשר יש ביננו בעיות תקשורת גדולות מאוד, לשנינו בעיות אגו וחוסר ביטחון לי מחוסר של אהבת אבא בילדות ושלו בעקבות אבא מאוד חזק ושולט( הערכה שלי) כל וויכוח מגיעה למריבה קולנית וקיצוניות מטורפת, ועכשיו שיש ילד בסיפור קשה לי לחשוב שזאת המציאות שבה הוא יגדל... אני אוהבת את בעלי מאוד הוא אבא מדהים ודואג לי אבל יש לי כל כך הרבה ציפיות כלפיו שהוא פשוט לא עומד בהם.. הוא מצידו טוען שאני מתלוננת סדרתית וששום דבר לא טוב בשבילי. אנחנו רבים כמעט כל יום ואני בוכה המון כשאני כועסת או עצבנית אני מרגישה שבא לי לפרק את החבילה כי חבל על הזמן של שנינו אבל כשאני נרגעת אני לא רוצה לגמור את היחסים ויש בי הרבה אהבה כלפיו. חשוב לציין שלשנינו היו נישואין קודמים לא טובים והשאירו בנו צלקות כבדות איך מתגברים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמרית -

בני
    04/02/2013

היי

לא רוצה לאכזב אותך אבל הבעיה שלכם לא רצינית...
    איך לא עולה על דעתכם למשל לקחת קורס תקשורת קצרצר שבו תלמדו כיצד להפוך וויכוח לדיון ועוד ועוד...
    אתם חייבים הכוונה מקצועית וחבל על כל יום שאת מבזבזים לריק.
    בהצחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה אישית וזוגית

עדי בדיחי
    05/02/2013

שלום שמרית,

אני מצטרפת קודם כל לדבריו של בני. אכן קורס או סדנה או כל הכוונה אחרת יכולה מאוד לסייע להעלות אתכם על המסלול הנכון.

מעבר לכך, ברגע ששני הצדדים מגיעים עם מטענים שקצת מתנגשים זה בזה, הגיע הזמן לפתוח שיח הידברות קבוע. לנסות לחדד מעט את המודעות לנושאים השונים שאתם חולקים עליהם, וכפי שאת עושה- לנסות להבין מאיפה פועלים. יתכן ואם תשקפי בעדינות לבעלך מאיפה הדברים נובעים, הוא יתחבר גם לשינוי.

בנוסף, אם הפתרון הזוגי עוד לא מגיע, את בפירוש יכולה לשנות בעצמך- בזכות עצמך. לא לחכות שגם הוא ישתנה אלא כבר עכשיו לבדוק עם עצמך האם יש דפוסים שאת מוכנה להיפרד מהם, להשתלט עליהם יותר, לנסות קצת יותר לעבוד על עצמך, פחות להשליך עליו מדמויות מהעבר או מהילדות שלך. זה לא קל ולפעמים בטיפול יש עזרה רבה לעשות זאת- אבל נשמע לי שאת מסוגלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו