מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ למנוסים שבינכםשירן05/02/2013
אני בת 28 וגרה עם חבר שלי, אנחנו אוהבים לבלות יחד וגם בניפרד (בריא לקשר) העניין פוגע ונוגע בי אישית כאשר הוא יוצא וחוזר יחסית מאוחר, או יוצא ואני מגיעה לפניו ומחכה לו, אציין שאני לצערי פחדנית להיות בבית לבד:( דברנו על זה מספר פעמים אך זה לא עזר ועדיין הוא היה לפעמים חוזר בשעות מאוחרות . כשאני מסבירה לו זאת, הוא טוען שאני צריכה להתגבר על פחדיי ולא להיות תלויה בו.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזמינה עוד דעות
עדי בדיחי05/02/2013שלום שירן,
יתכן ובן זוגך מגיב כך כי הוא מזהה איזו תלות או "חשד לתלות" שאת יוצרת בו וזה מאוד מרתיע אותו. כשמישהו תלוי בנו, בעיקר בן זוג, הדבר מגביל מאוד, כיוון שהעצמיות שלנו לא מתפתחת בחופשיות אלא עם הגבלות. ואנחנו כיצורים טבעיים- לא אוהבים שמגבילים אותנו.
יהיה חשוב לקבוע לכם ערבים משותפים יחד ששניכם בבית פלוס מינוס באותן שעות- זה יוכל לגרום לשניכם גם את החופשיות, שכבר כתבת, כי היא מאוד חושבה לקשר.. וגם את העינין הזוגי המשותף. יש לזהות למה את חוששת להישאר לבד בבית- האם זה דבר שמגביל אותך בעוד מקומות, או שיש סיבות עמוקות יותר לפחד זה? צריך לבדוק האם במשאלת ליבך היית רוצה "שישמור" עלייך? זה בהחלט מובן אם יש פחד להישאר לבד.. ובהחלט מובן יותר כיוון שאת חיה עם בן זוג.
נשמח כמובן לעוד דעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
שירן06/02/2013מודה לך על התגובה, יש עניין נכון בדברייך, אבל כיום אני מבינה שאני פחות זקוקה לבילוים בלעדיו, אני מגלה שבעניין הזה אנחנו שונים: הוא אדם ליברלי ופתוח יותר ואני אדם עם גבולות ופרמיטיבי יותר שיותר כיף לו הביחד. אני לא רוצה לצאת מכורח הנסיבות רק כדיי לספק אותו כי חשוב לי המקום שלי גם. אני מצפה ממנו שיזדהה ויבין את הרגשות שלי שאני מפחדת, זה בן זוגי שאמור לתמוך ולהיות לצידי. אני מפחדת שהבילוים האלו ייהפכו לטיסות לחו"ל עם חברים וזה יתבטא כאשר אנו ניהיה נשואים עם ילדים ואז זה ייפגע בי בעיקר שאשאר לבד.
אני בהתלבטות לגבי המשך הקשר, הוא כרגע אטום ובשלו ואני אותו הדבר וזה רק מתחזק ככל שכל אחד עם העקרונות שלו, אין אמצע איתו:(
שיהיה יום טוב.
אשמח לתגובות או רעיונות בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבדוק לאורך הזמן
עדי בדיחי08/02/2013הי שירן,
אני חושבת שככל שהזמן יעבור ותהיו יחד את תקבלי יותר תשובות עד כמה באמת אפשר לבוא זה לקראת זה. אני מניחה שגם את תצטרכי לבדוק עם עצמך האם את מעוניינת לעשות שינוי לקראתו ואם את מסוגלת לזה. את מתארת פער שכביכול שכיח בזוגיות, מאוד, אך נשמע שהעוצמות שאת חווה אותו הן גבוהות.
נסי להעלות מולו אפשרות גם ללכת ולהתייעץ בנושא, אם שניכם מרגישים שזה תוקע את הקשר, אך שווה להישאר בו כדי לא לפספס את האהבה ביניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)