החברה הקרה אלי ולאחר שדיברנו על זה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• החברה הקרה אלי ולאחר שדיברנו על זה
    א
    09/02/2013

שלום לכולם.

חברה שלי קרה אלי ואני מרגיש שהיא לא רוצה להיפגש איתי כמו שאני רוצה לפגוש אותה. היא לא מתלהבת כמוני ולא מתרגשת כמוני.
    לאחר שדיברתי איתה היא הבינה את הטעות אמרה ששום דבר לא היה בכוונה, היא בכתה, היא הצטערה והבטיחה שלא תפגע בי יותר בחיים ושהיא תעשה את השינוי. מה אני אמור לעשות??? אני מתוסכל):
    אני אוהב אותה אבל אני מרגיש שהיא אולי אוהבת אותי אבל בטח הרבה פחות ממה שאני אוהב אותה. אולי היא בכלל יותר באיזור של מחבבת אותי? זה לא אמור לבוא לה באופן טבעי האהבה וההתלהבות להיפגש איתי? אני מרגיש לפעמים שאין לזה תקנה (כי אהבה לא מכריחים לתת), ואני לא רוצה להרגיש ככה.
    . אני לא רוצה להיפגע עוד פעם ואני גם לא רוצה שהיא תאהב אותי באופן מלאכותי. מה אני אמור לעשות? היא כן הביעה רצון גדול וכוונה חזקה לעשות את השינוי. אז איך אני אמור לדעת אם היא באמת אוהבת אותי או שהיא עושה את הכל רק במטרה שלא לאבד אותי?

אודה מאוד על העצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי לא פשוט. עליך לעודד אותה...

דורית כהן
    10/02/2013

א היקר, חבל שלא כתבת בן כמה אתה, זה היה עוזר לי להבין משהו.
    אבל באופן כללי, היכולת להראות אהבה ולהיות "בן אדם חם" היא תכונה שמתפתחת בגיל מאוד צעיר ונקבעת במידה רבה, ככל הנראה, ע|"י הסביבה בה גדל האדם. רוב האנשים הגדלים במשפחה "קרה" שבה לא מחבקים ולא מתנשקים, ולא מראים מחוות גופניות של אהבה - יהיו כאלה גם כאשר יגדלו וייכנסו לזוגיות. מעטים הם האנשים שיעשו מהפך מכוון בתור "קונטרה" ויהיו דווקא חמים באופן מנוגד למשפחתם.

אתה מפרש את הקרירות שלה כאילו היא אינה אוהבת אותך מספיק, או כאילו אוהבת אותך פחות מכפי שאתה אוהב אותה, אבל הבא בחשבון שמאוד יתכן שאתם פשוט שונים בתכונה הזאת של היכולת להראות אהבה.

אני חושבת שאם היא מאוד אוהבת אותך, אתה תראה בזמן הקרוב שינוי, ואני מציעה לך שבכל פעם שהיא מראה לך חום ואהבה - תן לה הרגשה שזה מאוד נעים לך. הראה לה עד כמה זה נעים לך. אפילו מחווה קטנה של אהבה - תחזיר לה ותשבח אותה. הבא בחשבון שזה לא קל לה, כי היא צריכה כאן לייצר משהו שהיא אינה רגילה אליו, והיא תרגיש עם זה קצת מוזר, ואם אתה תהיה ביקורתי או תשדר לה שזה לא מספיק או שאתה לא "קונה" זאת ממנה - היא תקבל רגליים קרות ותפסיק את המאמצים שלה!
    כלומר זה די בידיים שלך לחזק אותה ולעודד אותה על כל מחווה חמה שהיא תעשה.

חשוב על תכונות ויכולות שחסרות אצלך, שהיית רוצה לרכוש אותן ולשפר אותן אצלך - ודמיין אילו תגובות היית רוצה לקבל ממנה כדי להתחיל לשפר תכונות חסרות אלו. אף אחד אינו מושלם, וכולנו זקוקים לסביבה אוהדת ומקבלת ומעודדת על מנת להתחיל לשנות את עצמנו - לא לחשוש מביקורת או לחשוש שתיכף ניכשל בעיני בן הזוג.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דורית. תודה רבה.

א
    12/02/2013

תודה שהקדשת מזמנך לענות לי. אני מעריך את תשובתך מאוד ועזרת לי בהבהרת הדברים. התחלתי להתנהג כפי שהמלצת ואני שמח מאוד שהדברים כבר משתפרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעריכה מאוד את יכולתך לקחת וליישם!

דורית כהן
    14/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו