מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תפסתי את בעלי צופה בפורנואנה11/02/2013
שלום רב!! אני ובעלי נשואים כשנה וחצי. אני שומרת נידה ובעלי בעד. יחסי המין שלנו בעקבות שמירת הנידה הוקטנה אך יחסי המין שלנו טובים ומספקים. לא מזמן התעוררתי באמצע הלילה ותפסתי את בעלי צופה בסרטון פורנו בסללורי שלו ונוגע בעצמו. באותו רגע לא ידעתי מה לעשות , אך החלטתי להראות לו שאני דיי ערה בכדי שיפסיק. לא ידעתי מה לעשות ולא הבנתי מדוע החליט לצפות בפורנו מאשר לנסות להעיר אותי . והכי אני לא מבינה שזה בשבוע שאנו כן יכולים לקיים יחסים. הדבר פוגע בי מאוד ולא יכולה להסתכל עליו בכלל וכל מחשבה מזכירה לי את מה שראיתי. שאלתי : האם לדבר איתו על זה ולהגיד לו שכן תפסתי אותו או שפשוט להתעלם או יותר נכון לנסות להתעלם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מה לעשות
עדי בדיחי12/02/2013שלום אנה,
אני מתארת לעצמי שזה קשה לך, בעיקר לאור העובדה שזוהי תקופה בה את מותרת לבעלך. מעבר לזה מדובר בערכים מסוימים שאת לבטח מכירה מעולמך, דבר אשר פתאום התנגש לך עם עולמו שלו.
יהיה מאוד חשוב לברר איתו את דעתו על זה, מה הסיבות שלו, איך הוא רואה את זה. מאוד יכול להיות שאין לזה קשר מבחינתו, למערכת היחסים ביניכם, וזה יפחית את העלבון והחשש שלך. עבור הרבה גברים לא מדובר כלל ב"בעיה" בקשר, וחשוב לזכור את זה- יש לנו, מבחינה מגדרית (גבר/אשה) עולמות שונים, הגדרות שונות ותפקידים שונים. עבור הרבה גברים זה "עוד משהו בסדר היום" וברוב המקרים לא מדובר במעשים מתוך חוסר סיפוק שקשור לאשה באופן ישיר.
לכן, כדי לחדד את האיזון ביניכם, וכדי למצוא גשר של הבנה משותף- כדאי מאוד לשתף אותו בהרגשתך, אך כדאי יהיה שהשיחה תהיה מזמינה, לא מאשימה. שיחה שמקבלת גם את הפיתויים שהוא כנראה צריך לעמוד בהם, ולתת לו את האפשרות כן לשתף אותך יותר במה עובר עליו. לא נשכח שעבור גבר דתי יש כאן אלמנט גדול של בושה, אשמה, מצפון. כך שהוא לבטח חווה את העינין בכל מקרה בעוצמה גבוהה יחסית, לכן אין מה להוסיף- אלא לבוא ולהזמין אותו לדבר על הנושא ביחד ולמצוא מכנה משותף של הבנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)