מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלת קשותדנה12/02/2013
אני והחבר שלי יצאנו3 שנים (.בני 25)שבזמן הקשר כולו אני הייתי היותר משקיעה: ארוחות רומנטיות הבעת חום ואהבה וגם אם זה קשור ליחסי מין הוא פשוט תמיד היה קר. ולא היה תורח לחשוב גם על הרצונות והצרכים שלי ( כמו תשומת לב, עזרה הדדית הבנה, ולמרות כל זה תמיד טען שהוא רוצה להתחתן וחיכה לתשובה שלי ).לפני 3 חודשים החלטתי לשים לזה סוף בכך שיזמתי פרידה...כמובן שהוא כעס בהתחלה אבל לאחר תקופה הבין שעשה הרבה טעויות ושלא היה מגיע לי ושהוא מוכן לשנות את הכל ולהיות כפי שמגיע לי באמת... התחלנו לדבר שוב נפגשים מדי פעם ואני באמת רואה שהוא השתנה, משקיעה, תשומת לב תמיד מוכן לעזור לי ולהיות איתי, מעדיף לא לישון אפילו ולבוא אליי שפעם זה היה נדיר ביותר. ..הוא טוען שהבין מה מאבד ולכן מוכן לעשות הכל למעני וזה ימשך כך לתמיד...ועכשיו הבעיה היא שאני אכן חושבת שאנו מתאימים והוא יהיה בעל ומאהב מקסים וטוב לב ומבין ומחבק, אבל אני מאז ומתמיד לא כל כך נמשכתי אליו פיזית וסוג של תמיד היה בליבי חצץ שמנע ממני להתאהב בו באמת ( לא יודעת למה) והחצץ הזה עדיין קיים למרות השיפור שחל בו וחלק ממני עדיין לא איתו(תמיד היה כך פשוט לא הייתי מראה את זה כי חשבתי שזה יבוא עם הזמן ומאוד אהבצי אותו בתור בן אדם והאופי שלו) כאילו מן תחושה כזאת שאני לא באמת שייכת לו תמיד רציתי משהו אחר מישהו אחר ולא אותו(למרות שהוא אוהב אותי מאוד ותמיד אהב - אף אחד לא אהב אותי כמוהו) ...ואני בדילמה נוראית מה לעשות? אז החלטתי לנסות שוב וחזרנו והמצב נהייה יותר גרוע אבל עכשיו אני זאתי שיבשה כל פעם ולא סבלנית ואין לי חשק מיני (חשבתי אולי כל זה נובע כי נפגעתי מאוד הרבה ממנו והרגשתי תמיד לא נחשקת ולא מוערכת)..ואני יודעת
שעכשיו הוא באמת מקסים בהכל וחבל לי פשוט לפספס אותו כי מאוד קשה למצוא בחורים טובים...מה אפשר לעשות? איך ניתן לדעת האם להמשיך או לחתיך סופית-שזה יהיה לי די קשה
תודה ענקית מכל ה 3>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזהות האם את יכולה לשנות משהו
עדי בדיחי12/02/2013הי דנה,
נראה כי את משדרת על שני מישורים- האחד המישור הרגשי, החברי, הקרוב אליו- כל מה שקשור לאופיו של הבחור, והשני, המקום הפיזי, הכימי ביניכם, העובדה שמעולם למעשה לא ממש נמשכת אליו. זאת בהחלט בעיה, בעיקר אם את חושבת להינשא לו.
אם תמיד תהיה בך השאלה מה היה קורה אילו הייתי עם מישהו אחר, והאם אני שייכת בעצם לאדם אחר, אני מציעה לך לחשוב טוב על חתונה איתו. המטרה היא לא להתמסד כשתמשיכי להרגיש כפי שאת היום.
הדבר היחיד שאת כן יכולה לעשות זה לבדוק טוב טוב מדוע ומאיפה מגיע חוסר המשיכה הזה, האם באמת כי לא הרגשת מוערכת והיום זה השתנה, ולפיכך גם המשיכה, האם מדובר נטו במשהו שפשוט אין לו אותו ומרחיק אותך, האם בגלל השנים שבהן לא היית מסופקת - היתה השפעה על המשיכה?
להערכתי כדאי יהיה לבדוק את הנושא בחודשים הקרובים, לא לדבר על חתונה כרגע. לבדוק מה את מרגישה, כיוון שיש כאן שאלה גדולה- האם הגוף שלך, ה"אין משיכה" מאותתת לך משהו על המשך הקשר איתו, או שזה דווקא משהו שקשור בך ואת יכולה לעבוד עליו. התשובות יגיעו ככל שתתני לזה מקום אצלך במודעות ותבררי את הדברים עם עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)