לשחק עם לבבות של בחורות בלי רגש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לשחק עם לבבות של בחורות בלי רגש
    אבי
    14/02/2013

לשחק עם לבבות של בחורות בלי רגש זה תופעה נדירה אחרי פרידה ?
    אחרי הפרידה אני ממשיך לחשוב על האקסית המיתולוגית אבל תוך כדי מדבר ומתחיל עם בחורות אחרות....
    אני לא מרגיש כלפיהן שום דבר ואני יכול לשחק איתן כמה שבא לי
    כאילו כמו שהקודמת שיחקה בי אפילו יותר גרוע...
    זה תופעה נדירה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן נשמה , למה לא?

מירי
    16/02/2013

עשו לי רע אז אני עושה רע לאחרים...ממש כמו ילד בגן. קום, תתבגר, תתעלה על עצמך. כולנו חוטפים בומבות, כולם עוברים פרידות קשות. תגיד לעצמך שזה מה שאמור היה לקרות. תמשיך הלאה. זה פשוט לא הוגן כלפי בחורות אחרות שתשחק איתן ותשלה אותן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחשוב פעמיים

עדי בדיחי
    16/02/2013

שלום איליה,

יש הבדל- אם הבחורה מולך מודעת לכך שאתה לא שם בשביל מערכת יחסים- היא אחראית על מעשיה ועל רגשות שלה, ואתה בהחלט מוזמן לשחק איתה משחק.

אבל, אם אתה מעמיד פנים כרציני, ואח"כ משלה אותה- זה לא פייר. עצם כך שהשתמשת במונח "לשחק איתן" - יהיה כדאי לחשוב טוב אם לא שווה לך פשוט להתקרב לבחורות שמוכנות להיכנס למשהו לא מחייב. כיוון שאין טעם לפגוע באחרים, ואני בטוחה שתסכים איתי. הכי יעיל יהיה לשים עצמך במקום אחת הבחורות האלה ולחשוב איך היית חש.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו