חייבת עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה
    מאי
    16/02/2013

יש לי מישהו שאנחנו בקשר כבר כמעט חצי שנה של און אנד אוף.. אנחנו לא נפגשים בכל יום, אבל משתדלים להתראות פעם בשבוע.
    אני לא יודעת לאן הקשר הזה מוביל ואני קצת חוששת לבקש ממנו להתחיל להגדיר אותנו כי יכול להיות שהדבר ילחיץ אותו.. מצד שני אני מאוד רוצה אותו ולא יכולה להמשיך עם החוסר וודאות הזאת.
    אשמח לעצות איך כדאי לי להתקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאי - חל שלא ציינת את גילך

מירי
    16/02/2013

בכל אופן תתעלי על חוסר הנעימות כי הזמן שלך הוא יקר ולא כדאי לתת לשום גבר לבזבז לך אותו. את יכולה לרמוז לו שחברות שלך מנסות להכיר לך מישהו - ואז לבחון את התגובה שלו: הוא מתעצבן, מתאכזב, אומר שזה רעיון טוב? או אפילו במישרין לשאול אותו מה הוא מצפה מהקשר איתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לחשוש

עדי בדיחי
    18/02/2013

שלום מאי,

בהמשך לדברים הנכונים שכתבה לך מירי, אני גם מציעה לקלף את קליפות החשש ולעשות איזשהו צעד- בין ברמיזה, בין בקריצה. נסי לשדר שאת רצינית לגביו, לדבר איתו קצת עלייך ועל אופייך בקשר, ולכוון בדברייך שאת מתכוונת לקשר רציני.

ההתנהגות שלך תוכל מאוד לעזור לו לקלוט את התמונה- לשדר שאת רצינית כלפיו, שאכפת לך, להעניק, להיות קשובה, להיות "חברה" לצד "בת זוג", וכו'.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו