מפחדת...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מפחדת...
    חן
    16/02/2013

יש לי מישהו שאנחנו בקשר כבר כמה זמן.. לא זוג אבל קשר שאני לפחות מרגישה שמתחיל להתקדם למקומות רציניים..
    בכל מקרה,יש לי חברה טובה שבמקרה חברה טובה שלה יצאה עם הבחור שלי לפני כמה שנים.. היה בניהם סיפור אהבה גדול של כמה שנים ולפי מה שהבנתי הקשר בניהם נגמר לא סגור .. פתאום נהייה לה חבר וכל אחד המשיך הלאה..
    לפי מה שהבנתי ממנו הוא עדיין מרגיש אליה קצת משהו ואני מנסה להשכיח אותה ממנו ומרגישה שאני בדרך הנכונה..
    נודע לי לפני כמה ימים מחברה שלי ש"האקסית המיתולוגית" מתכננת לחזור לתמונה.. היא רוצה לחזור אליו ללילה אחד לפחות למרות שעדיין יש לה חבר.
    אין לי ספק שהבחור שלי לא יהסס לקפוץ על ההצעה גם אם זה לילה אחד בלבד..
    כמה אני אמורה לדאוג ומה אני אמורה לעשות בנידון ? ואני מציינת שאני והוא עדיין לא ביחד רשמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדבר על שינוי הסטטוס של החברות

דורית כהן
    17/02/2013

חן היקרה, אני מסכימה איתך שיש כאן דילמה: מצד אחד אתם לא זוג רשמית ועל כן הוא יכול לבלות עם האקסית המיתולוגית בלי שזה ייחשב בגידה, ומצד שני - פעולה כזאת תיפגע בך מאוד בכך שהיא תשדר לך שהיא יותר חשובה לו ממך.

מה שאני יכולה להציע לך הוא להיות ישירה איתו.

להגיד לו שאינך יכולה להיות איתו במצב שבו את חולקת אותו עם אחרות, כי זה פוגע בך.
    אם הוא לא ייענה לאתגר הזה - כנראה שהוא לא אוהב אותך מספיק.
    האם תהיי מוכנה להמשיך איתו אם זאת תהיה תגובתו?
    זוהי התפשרות שמאד קשה לחיות איתה. זה יחלחל ליחסים שלכם ויזהם אותם.

כל הסימנים מראים שאת כבר מאוהבת בו ורוצה לשדרג את היחסים לחברות מחוייבת ומוצהרת, ולפעמים פשוט צריך לעשות את השיחה הזאת כדי לדעת איפה את עומדת. ואםהוא לא מספיק בעניין שלך - אכן כדאי לברר זאת קודם ולא להישאר שם בתור מישהי שאוהבת אך לא מספיק נאהבת על ידי הבחור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו