מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חברות שנגדעהדורין20/02/2013
יש לי חברה מאד טובה שניהלה קשר קצר מאד ושטחי עם בחור , בעלה עלה על משהו וזה פסק ואחרי חצי שנה היא התוודתה בפניו על הכל והוא סלח לה , אבל יחד עם זה הוא לא מעוניין שנהייה חברות כי ידעתי על הקשר וזה מפריע לו. אציין שהקשר שלנו היה מאד אינטנסיבי כמעט כל השבוע מתראות וחיבור נפשי מטורף. חברתי בגלל המצב מנסה לפצות ולרצות את בעלה ולכן איננה במקום שהיא יכולה להתנגד להחלטתו . למרות כל השיכנועים מצידה , הוא בשלו . אני לדעתי חושבת שהוא תפס על זה טרמפ כי הוא קינא בקשר שלנו. בכל אופן אני ממש שבורה מהמצב , מה אפשר לעשות כדי לשנות את גזר הדין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבעל מנסה לשמור על עצמו בעתיד
דורית כהן21/02/2013דורין היקרה, לפעמים התפקיד של חברה הכי טובה הוא "כפוי טובה", כמו בדוגמה שלכן: כמובן שהיא שיתפה אותך בקשר הדדי שהיא ניהלה עם הבחור, בשביל זה יש חברה הכי טובה, שנוכל לספר לה ולהתייעץ איתה, בסך הכל מילאת את תפקידך...אלא שהבעל כנראה לא יכול "לשאת את החרפה", ורוצה להעניש את אישתו בדרך מסויימת - וזו הדרך שהוא מצא לנכון כלגיטימית מאוד יתכן שיש לו משהו נגדך והוא תופס טרמפ, כפי שכתבת.
אני חושבת שלא ניתן לעשות כלום במצב שנוצר.
הוא יתר מצב שבו החברה שלך צריכה לבחור בינו לבין החברה הכי טובה שלה. עצוב שהוא יצר אולטימטום אכזרי שכזה, אבל זה מה שהוא עשה, ולטעות שלה יש תוצאות, יש השלכות.
יתכן שהוא גם מאשים בצורה מסויימת אותך שלא מנעת את הקשר, או שהיית בעד הבחור האחר, וזה גם מכעיס אותו וגם מערער את הבטחון העצמי שלו, ומניעת הקשר ביניכן נותנת לו הרגשה של בטחון שדבר כזה לא יקרה שנית כי את כבר לא תשפיעי עליה אם יהיה ביניכן נתק.
יש לי הרגשה שהוא לא סומך על אישתו שהיא לא תעשה זאת שוב, ועל כן גם מעניש אותה וגם מנטרל אותך שלא תשפיעי עליה לרעה - לפחות כך הוא מאמין שעדיף.
בדילמה הזאת יש עדיפות לבן הזוג, זה מה שמקובל...
החברה שלך צריכה לעשות את החשבון שלה האם היא מוכנה שהוא ישלוט עד כדי כך בחיים שלה, אבל זה לא משהו שאת אמורה לעשות. אלו החיים שלה והשיקולים שלה.
לדעתי עליךי להוריד פרופיל ולוותר, ולקוות שרוע הגזירה יחלוף עם הזמן, ככל שהוא יראה שהיא סובלת מהרחקתך מן החיים שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)