חשד שהבעל הומוסקסואל בהסתר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חשד שהבעל הומוסקסואל בהסתר
    אשה מיואשת
    17/05/2007

שלום רב,
    אני אשה כבת 40+ נשואה כבר 15 שנה.לפני הנישואים חייתי עם בעלי כ7 שנים נוספות.
    אנו יחד כבר מגיל הנעורים.היות וחונכתי חינוך שמרני לא היה לי עניין בסקס בשנות הנעורים ותחילת שנות העשרים שלי.בתקופה זו נקשרתי רגשית למי שכיום בעלי.
    בעלי הוא איש מוכשר וכלפי חוץ בעל עוצמה.כיום אני יודעת שהוא חסר בטחון וחלש רגשית.מגיל צעיר הוא התקדם בעבודה בתפקידים נחשקים,נשאב לעבודה וללימודים גבוהים והם כל מעייניו (עד היום).בצעירותו הוא התעניין בגברים הומוסקסואליים,גברים כאלו נמנו על ידידיו והוא "בדק" את יחסיו איתם במסווה של ידידים.הוא גם אהב לקרוא על הומוסקסואליים,ולראות סרטים.מאד נמשך לתחום.
    במשך שנות חברותינו ונישואינו,היו מדי פעם "צלע שלישית".או שהייתי מגלה שהוא הומוסקסואל או בי או משהו לא ברור או בחורה שהיתה "ידידה" כמו שבחורה מחפשת בחורה.
    העניין הוא שהוא לעולם לא גילה עניין בסקס.בהתחלה כשגיליתי את מיניותי ורציתי להגשימה אני יזמתי.הוא היה לחוץ מאד.לא היתה לו זקפה והוא רצה שאני אבצע הכל לבדי כלומר אתיחס אליו כאל "ויברטור".שכב ולא ידע מה לעשות.הוא לעולם לא יזם סקס.
    לאחר מספר מועט של פעמים ויתרתי על סקס.היתה לי חוויה לא טובה ולא רציתי יותר.
    מדי פעם שאלתי אותו למה זה ככה אצלו אך הוא תמיד טען שאין לו זמן,הוא לחוץ,לא עכשיו וכד'.
    זמן רב קיבלתי את תשובותיו כמובן מאליו.נקשרתי ואהבתי אותו ולא רציתי לאבדו.
    שרשרת של ארועים שקרו במקביל וכן הרצון להתחתן גרמו לנושא להידחק הצידה.יותר לא דיברנו על זה.בד בבד לא נפסקו קשריו המשונים עם גברים אך לא היה להם ביטוי רגשי חיצוני.
    חשדת בו כל הזמן אבל לא רציתי להאמין.כל מיני "שריפות קטנות" החשידו אותו (ארוע עם מישהו שטען שניסה להטרידו מינית,נשיקה שראיתי אותו מנשק נער צעיר ומחבק וכו')
    קשריו עם חברים גברים הוא "אינטרסנטי" אין לו ממש חברים.לעומת זאת הוא מתחבר לנשים אך לא במובן הסקסואלי אלא כידידות.(פעם אף מישהי לא הבינה מדוע היא מנסה לגרותו וזה לא משפיע עליו).
    בשנות השלושים שלנו נולדו נו שלושה ילדים מהפריות מבחנה.לא היה בינינו שום סקס.הוא לעולם לא רצה,לא ביקש לא יזם.רק חיבוקים,נשיקות חטופות ואחיזות ידיים.זו מקסימום האינטימיות שהיתה.
    לפני כשנתיים לאחר משבר תעסוקתי שלי,הכרתי מישהו והיה בינינו רומן.הסכר ש"נסגר "
    נפרץ וחיי הנזירות שלי תמו.הרגשתי בעננים.התאהבתי ועיני נפקחו.
    גילוי הרומן זעזע אותו ואותי וגרמו למשבר בינינו.יותר לא הסכמתי לקבל תשובות סתמיות שזורות בעיני חול.כשביקתי תשובות לשאלות שלי מדוע אני צריכה לוותר על סקס
    בשביל שלמות הזוגיות שלנו,הוא הביא תשובות מגוכחות:אין לו זקפה,הוא עסוק,וכד'
    מי שאין לו זקפה אך יש לו תשוקה דואג שתהיה לו זקפה.
    הלכנו לטיפול אך ממש לא ידעו לטפל בנו.שכבר הלכנו למישהו כן טוב,הוא נבהל והפסיק את הטיפול באמצע (הציעו לו לבדוק עם עצמו מה הוא באמת רוצה מהמיניות שלו).
    עד היום לא קיבלתי תשובות.אך אני ממשיכ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליצה על טיפול פסיכולוגי

דורית כהן
    17/05/2007

שלום רב לך,
    ראשית תודה לך על ששיתפת אותנו בסיפור הכאוב שלך, צר לי מאוד על מה ששניכם עוברים כל השנים הללו. למרות הפרטים הרבים ולמרות שמצטיירת תמונה מסויימת, מדובר כאן במשהו מאוד גורלי, ולכן אני לא רוצה לקחת על עצמי לכוון אותך כאן. נדרשות שיחות עמוקות לליבון העניין ולכניסה לתהליך שדורש מתן אמון במטפל כדי לחשוף תכנים שעד היום גבר מבוגר וחכם אינו מעז לחשוף אולי גם בפני עצמו.

לכן מה שאני ממליצה הוא שכל אחד מכם יגש לטיפול פסיכולוגי אינדיבידואלי. בעלך צריך להרגיש שיש מישהו שהוא יכול לבטוח בו לחלוטין ובעזרתו לעבור תהליך בו יהיה מודע לעצמו. ואילו את - עם כל המודעות שלך והרצונות הברורים שלך, זקוקה לתמיכה ללא ספק.

אני מאחלת לך ולו הרבה אומץ ואושר, כמו שמגיע לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו