מה הייתם עושים במקומי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה הייתם עושים במקומי?
    לאן אפנה
    24/02/2013

שלום רב לכולם
    אני חדש פה ואני רוצה לשתף אותכם בבעיה שיש לי ואשמח לקבל את עצתכם .
    אני נשוי כבר 7 שנים ויש לי 2 ילדים כרגע ואני לא יודע מה להחליט , אני אוהב את אשתי ואת הילדים שלי אבל אני מרגיש שאני כבר לא יכול לחיות אם אשתי , כל מה שחשבתי לעצמי וכל המגרעות שראיתי לפני החתונה ואמרתי לעצמי שהדברים ייתבהרו ואשתי תשתפר לא עזרו ואשתי עדיין אותה אחת , בתחילת הנשואים לא היה לי אכפת וזה היה בסדר אבל עכשיו נראה שכל הדברים עולים למעלה ואולי בגלל שהשתנתי אני כבר לא יכול לסבול את זה .
    אני אוהב את אשתי אבל אני מרגיש שאני כבר לא יכול .

אשמח לעצה חכמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הייתם עושים במקומי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורים שמח -

בני
    24/02/2013

היי
    פורים שמח...

אם הבנתי את מה שכתבת אז אתה בעצם מצפה שאשתך תשתנה לכל הפחות כמו שאתה אתה עשית מאמצים והשתנת מאז ועד היום, מצד אחד הבקשה שלך לגטימית, ומצד שני אתה לא יכול לבקש ממנה להיות "אתה"! ביום שתפנים שאתה זה אתה והיא זו היא! יהיה לך יותר קל לקבל את החסרונות שלה ולחיות עם זה בשלום,
    אל תתייאש! עברתם 7 שנים ביחד ויש לכם ילדים כל זה ועוד שווה מאמץ נוסף שאם רק תעשו אותו נכון תרוויחו זוגיות חדשה ובריאה.
    קחו כמה שיחות עם אנשי מקצוע ותגלו על עצמכם דברים שלא ידעתם על קיומם, אני מאמין שאשתך רוצה לבוא לקראתך ותשמח לקבל כלים כדי לעשות זאת, תן לעצמך ולזוגיות שלכם את הצ'אס - אתה תרוויח ובגדול!
    בהצלחה רבה רבה
    פורים שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוגמאות?

עדי בדיחי
    25/02/2013

שלום לך "לאן אפנה",

אתה באמת נמצא באיזושהי צומת דרכים. או להתייאש, להשלים עם כך שהיא לא תשתנה, או לנסות בכל זאת למצוא איזשהו מוצא. אני מסכימה עם בני שניתן לפנות לאנשי מקצוע טובים ולנסות למצוא בכל זאת איזשהם מכנים משותפים יחד.

אפשר גם לנסות להשתלב בקבוצות של זוגות, בסדנאות, באימון זוגי וכו'.

התשובה היא למעשה אצלך- היא אולי לא תוכל להשתנות 180 מעלות. אבל אם אתה תמצא אצלך את המקומות שאתה כן יכול להתגמש לגביהם, והיא אולי בתמורה תתגמש גם- כבר קיבלנו תמונה אחרת. בגלל שהשאלה שלך יחסית כללית ולא נתת דוגמאות, כמו מה למשל מפריע לך, איפה קשה לך, האם יש נושאים שחוזרים על עצמם שאתם חלוקים לגביהם, מה טיב הקשר סה"כ ואיך אתם מתגברים על מכשולים, ובני כמה אתם (פרט חשוב)- בגלל שכל הפרטים האלו חסרים, יהיה לי קשה להמשיך ולכוון אותך. אם תוכל לפרט קצת יותר, אשמח לנסות להמשיך לסייע.

בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו