שאלה חשובה-המשך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה-המשך
    עדי
    27/02/2013

הוא ואני כל הזמן בבית נטו לא אוהבים ללכת לאף מקום! ואני לא רוצה גם.אנחנו ביחד כל יום שעתיים:שעה מדברים,ושעה הוא קבוע כל יום איתי אוהב במיטה ונוגע בי המון,הוא נהנה מזה,אני מרגישה מנוצלת ,אני רוצה על זה לפחות אלף ש"ח בחודש,הוא מוכן500 לתת!הוא אומר שזה לא יפה כשאוהבים לדבר על כסף.אני מרגישה מנוצלת!ביקשתי ממנו שיקנה לי טכשיט ב4000ש"ח אז הוא אמר תכסכי כל חודש את500ש"ח,ותיקני! בבקשה עיזרי לי מה לומר לו כדי שיתן לי 1000ש"ח!!תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה-המשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר לקבל טלפון של הבחור שלך??

LON
    27/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה??

עדי
    27/02/2013

למה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי נראה לי

LON
    27/02/2013

שאת לא יודעת להעריך את הבחור,ולא אוהבת אותו,רק את הכסף שלו...
    אני כן יודעת להעריך..אז אולי אני והוא נסתדר יותר טוב??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיות מסופקת גם ללא "רווח"

עדי בדיחי
    27/02/2013

שלום שוב,

נראה שהקשר ביניכם סובב סביב אינטרסים, לצד איזו חיבה או רגשות אחד כלפי השני. אם מה שחשוב לך הוא הרווח הכספי בקשר הזה ואת חשה מנוצלת- אזיי שתוכלי למצוא לך פתרונות אחרים לרווח כלכלי- תעסוקה נוספת למשל. מעבר לכך, ככל שתקדימי ותמלאי את זמנך בתחביבים ובדברים שמספקים אותך, כך תרגישי פחות צורך לקבל מהאחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו