חיוך דבילי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיוך דבילי
    אלי
    04/03/2013

אני יוצא כבר כמה פעמים עם בחורה מצחיקה וחייכנית, ובאופן כללי טוב לי איתה ואני מנסה לקדם ולפתח את הקשר בינינו . אך יש משהו שאולי נראה קטן ושטותי אך לי הוא מפריע , מה גם שהוא דפוס שחוזר על עצמו. כשאני והיא משוחחים אז הרבה פעמים מרוח לי חיוך אידיוטי על הפרצוף.
    הפרצוף שלי , וכך גם אמרו לי , באופן רגיל נראה כועס ועם מבט מישיר , אך כאשר אני משוחח עם בחורה שאני יוצא איתה הקול שלי טיפה מתעדן ואני "עוטה" עלי חיוך רך . אני בכוונה משתמש במילה הזו כי זה משהו די מודע אצלי . חשוב לי להראות עדינות ואמפתיות גם כשהיא לא נוגעת בי באותו הרגע ( כשאני מלטף אותה ברגל, או כשהיא נוגעת לי בפנים החיוך והקול המעודן הם אמיתיים , אך בקטעי שיחה או סיטואציות שזה לא קורה אני משתמש באיזה סוג של משחק גרוע , וכנראה שקל מאוד להבחין בו..)

היום שהייתי כבר ממהר ללכת אז נפרדנו בחטף, היו שם גם הרבה אנשים כך שהיא לא הרגישה בנוח לגעת בי כמו כשאנחנו לבד , ואז הפעם היא מחייכת אלי את החיוך שאני כל כך משתמש בו, וידעתי שהיא לא עושה את זה במודע, אלא רק משקפת לי את מה שאני עושה , מבלי שהיא שמה לב ( איך אני יודע את זה?? פשוט מרגישים!!)

אז מה ניתן לעשות? חוג משחק נראה לי כבד מדי לזה :-))

תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיוך דבילי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיוך דבילי - עוזר להתאהבות לשרוד

עדי בדיחי
    04/03/2013

שלום דניאל,

ראשית אני שמחה עבורך על מציאת זוגיות טובה.

לגבי מה שתיארת- הדבר הזה אופייני מאוד ל"זוגות מאוהבים", לא סתם תיארת "חיוך דבילי" על הפנים. זה בד"כ נובע מתוך רצון להיות אותו אדם נינוח, רגוע, מזמין וסימפטי לבת הזוג. לשדר רוך וקלילות ולא את מה שאומרים לך שאתה משדר- מבט קשוח יותר וכד'.

ככל שההתאהבות תחלוף (לצערנו זה קורה בסוף) והאהבה האותנטית תתגלה- גם ההתנהגויות המעושות האלה יעלמו. האדם האותנטי שבך יצא החוצה, איתו יעלמו המניירות הקטנות, הג'סטות, שנועדו למשוך את בת הזוג, אבל רק בהתחלה. אני מאמינה שזה קורה להרבה מאוד אנשים, אפילו רובנו מתנהגים כך שאנחנו מעוניינים "לצוד" מישהו, פשוט לא כולם מודעים לאופן בו אנחנו אומרים את הדברים בפני הפרטנר/ית.. בדיוק כפי שקרה לבת זוגתך.

לכן זה כנראה יעלם עם הזמן, וכל עוד טוב לך - זה מה שחשוב. אם זה מאוד מטריד אותך, ברגע שתהיה מודע לדברים ותנסה להיות כמה שיותר "אתה" - יהיה לך קל יותר, אם כי אני חושבת שאתה מתאר מניירות כאלו ואחרות שקשה להתגבר עליהן בתחילת התאהבות- זה פשוט חלק מאיתנו- למצוא חן, כדי להמשיך את הקשר, אפשר לקרוא לזה חלק הישרדותי בתהליך ההתאהבות עצמו- שישמר לבסוף את האהבה (בתקוה לאהבה ארוכת טווח), כשהיא אותנטית ואמיתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אפנים את הדברים

אלי
    04/03/2013

:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו